Odense Station

 

Åbningstider

DSB Salg & Service
Mandag - fredag10.00-17:00
Lørdag - SøndagLukket
DSB 7-Eleven, 2 plan
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag07.00-19.00
Søndag08.00-19.00

DSB 7-Eleven, stueplan (uden billetsalg)
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag09.00-19.00

Adgangsforhold

 • Elevator via Odense Banegård Center kl. 5.00-1.15. Elevator/trappe fra Byens Bro hele døgnet.
 • Trapper via Odense Banegård Center kl. 5.00-1.15. Trapper fra tunnel hele døgnet. Elevator/trappe fra Byens Bro hele døgnet.
 • Rulletrapper via Odense Banegårds Center kl. 5.00 - 1.15
 • Det er forbudt at medtage dyr i banegårdscentret, undtaget førerhunde og mindre dyr anbragt i hândbagage

Services

 • DSB 7-eleven
 • Billetsalg
 • DSB Billetautomat Læs mere om billetautomaterne
 • Salg af billetter til udlandet
 • DSB 1' Lounge er lukket indtil videre pga af den nuværende situation i Danmark. Læs mere om DSB 1' Lounge
 • Toiletter/Handicaptoilet ejes og drives af ATP-bygning.
 • Andre butikker Læs om Odense Banegård Center
 • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
 • Forhal Åben alle dage mellem kl 05.00-01.15. Er Odense Banegård Center lukket, er der ventesal ved spor 7/8.
 • Bagagebokse Pris pr påbegyndt døgn: S=30kr., M2=50kr., L=60kr., Xl=80kr. Betaling sker med betalingskort.
 • Parkering DSB Bilparkering, Dannebrogsgade, bag Danmarks Jernbanemuseum. Bemærk skiltningen.
 • Handicapparkering på parkringsplads bag Danmarks Jernbanemuseum på Dannebrogsgade..
 • Cykelparkering

Parkering

DSB Bilparkeringsbillet kræves. Kan anskaffes i DSB Billetautomat, DSB 7-Eleven og pr. sms. Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Odense Station

Odense Station er den største og travleste togstation på Fyn, og herfra går der hver dag mange forskellige tog i retning mod både Jylland og Sjælland samt lokalt rundt på Fyn. Uanset hvor du gerne vil hen fra Odense Station, kan du derfor komme afsted med DSB med InterCity, InterCityLyn og regionaltog, og vi har afgange både i hverdage og weekender på alle tider af døgnet. Her på siden kan du læse mere om Odense Station og om de forskellige faciliteter, som Odense Station har at tilbyde til dig som rejsende.

Odense Station – en banegård for alle

Odense Station er en meget brugervenlig station at rejse fra. Stationen er placeret centralt i Odense Banegård Center på Østre Stationsvej i Odense, hvor du også finder flere forskellige butikker, hvor du kan fordrive tiden, imens du venter på dit tog. Der er let adgang til stationen med både trapper, elevator og rulletrapper, så også gangbesværede og dig med meget bagage på slæb kan bevæge sig frit rundt på alle perroner.
Bliver du sulten, imens du befinder dig på Odense Station, er her også noget at finde for enhver smag. Smut eksempelvis forbi 7-Eleven, hvor du kan finde masser af sunde muligheder for at sætte tænderne i et godt måltid før din togrejse. Du kan også tage maden med på farten, så du altid har morgenmad, frokost eller aftensmad klar til den lange tur med toget. I 7-Eleven er der både mad og drikkevarer, der kan tilfredsstille salte som søde tænder, og du kan let sammensætte et varieret måltid mad, der kan slukke for både den lille og den store sult på farten.

Rejs med DSB til og fra Odense Station

Odense Station er en hyggelig station – både at rejse fra og at rejse til. Er du på vej fra Odense Station til en anden station i landet, kan du bruge billetautomaterne eller det betjente billetsalg på stationen til at få købt billetten til din tur, men du kan også sidde i ro og mag derhjemme og bestille dine billetter fra sofaen online her på DSB.dk. Online kan du nemt søge alle vores aktuelle afgange frem og se vores forskellige billettyper, så du kan finde den afgang og den type af billet, der bedst matcher dine ønsker for din rejse. Hvor går turen hen næste gang, og vil du rejse morgen, middag eller aften? Det er helt op til dig, og du kan altid booke din billet online, så du er klar til at tage af sted med det samme.
Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i toget og til at tage dig med på en fortryllende rejse, du aldrig glemmer. Mød blot op på Odense Station med din billet i hånden, og stig på toget på dit valgte afgangstidspunkt. Så kan du læne dig trygt tilbage, imens vi klarer det hårde arbejde og bringer dig godt frem fra Odense Station til din valgte slutdestination. Det bliver ikke nemmere at rejse på både korte og længere strækninger, end når du rejser med DSB. Grib mulighederne, og bestil din billet online på DSB.dk i dag!

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

 • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.