Nykøbing F Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag04.15-22.30
Lørdag - Søndag06.00-22.30

Adgangsforhold

 • Elevator
 • Trapper

Service

 • DSB 7-eleven
 • Billetautomat
 • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
 • Toilet Der betales med kort. Prisen er 5,00kr. Åbningstid følger forhallens åbningstider
 • Ventesal/forhal Forhallens åbningstider følger 7Elevens åbningstider. Enkelte dage kan forhallen lukke kl 20:00.
 • Parkering Ca. 140 pladser. Belægning: 77% Læs om belægningsprocenten
 • Handicapparkering
 • Cykelparkering
 • Aflåst cykelparkering

Parkering

Hvis du skal parkere på Nykøbing Falster station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat, DSB 7-Eleven og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Nykøbing Falster Station

Nykøbing F Station er beliggende på Falster, nærmere bestemt i Guldborgsund Kommune. Nykøbing Falster, som er den by hvor stationen ligger, er den største by på Falster. Fra Nykøbing F Station kan du fange togforbindelser, der køres af regionaltog. Regionaltoget kører på strækningen mellem København og Rødby og standser typisk på alle stationer undervejs. Så skal du mod Fyn eller Jylland, så kan du skifte togforbindelse på Ringsted Station, hvorfra InterCity afgår.

Faciliteter på Nykøbing F Station

På Nykøbing F Station finder du forskellige faciliteter, som er der for at gøre din rejseoplevelse så god som mulig.
Foruden billetautomat, ventesal og toiletter så kan du også gøre brug 7-eleven butikken, som ligger på stationen. Her kan du købe forfriskninger til din rejse, blive opdateret om nyhederne med dagens avis eller stille spørgsmål vedrørende din rejse til ekspedienten. Er der noget bedre end at begynde en rejse fra tidlig morgen med en varm kop kaffe eller te og morgenmad? Det har du rig mulighed for at nyde godt af, når du rejser fra Nykøbing F Station.
På Nykøbing F Station har du også gode muligheder for at parkere både bil og cykel. Og har du din cykel ekstra kær, så kan du benytte dig af den aflåste cykelparkering.

Søg på din rejse i dag

Er du i tvivl om, hvordan dine rejseplaner ser ud eller kunne se ud? På dsb.dk kan du til enhver tid søge på din rejse og finde du af, hvilke ruter, billetter og priser der gør sig gældende for dig. Du kan i samme ombæring finde og købe din billet her på siden. For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi hos DSB samlet netop disse vigtige funktioner på ét sted, som er nemt for dig at tilgå, også når du er på farten. Med DSB app har du alt, hvad ud behøver, lige ved hånden. På appen kan du undersøge rejser, afgangstider og billetpriser direkte på din smartphone. Derudover kan du opbevare, købe og forny både billet og kort. Vis dit kort eller billet direkte i appen, når du rejser med DSB.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.