Nyborg Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag05.15-19.30
Lørdag07.00-18.00
Søndag08.00-20.30

Adgangsforhold

 • Elevator
 • Trapper

Service

 • DSB 7-eleven
 • DSB Billetautomat Læs mere om billetautomaterne
 • Snackautomat
 • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
 • Toiletter/Handicaptoilet Der betales med kort. Prisen er 5,00 kr. Åbningstiden er kl. 6-22.
 • Forhal døgnåben, mens ventesal er åben mandag-søndag kl. 06.00 - 22.00.
 • Bagagebokse Pris pr påbegyndt døgn: Stor boks = 40kr., Lille boks = 20kr. Mønt 10kr. og 20kr. kan bruges til alle. Her udover 5kr. til lille boks.
 • Parkering ca. 615 pladser. Belægning: 105% Læs om belægningsprocenten
 • Handicapparkering 4 pladser
 • Cykelparkering
 • Aflåst cykelparkering

Mere om Nyborg Station

Byen Nyborg ligger på Fyn lige ud til Storebælt, og den er således en central by for særligt pendlere, der dagligt tager turen fra Nyborg til Sjælland eller den modsatte vej fra Sjælland til Nyborg. Det klares nemt takket være den gode forbindelse til og fra Nyborg Station, og fra Nyborg kommer du eksempelvis også let rundt på resten af Fyn, eksempelvis til Odense eller til Middelfart.
Der kører både almindelige InterCity og InterCityLyn igennem Nyborg på flere daglige afgange, og trænger du til at komme lidt væk hjemmefra, er det således særdeles nemt og bekvemt at tage til Nyborg Station og hoppe på toget på en afgang, der passer dig. Nyborg Station har mange spændende muligheder at tilbyde til dig som rejsende, og du kan læse nærmere om de forskellige faciliteter på Nyborg Station nedenfor her på siden. Vi glæder os til at se dig på Nyborg Station og til at byde dig velkommen indenfor i toget!

En moderne station med mange lækre faciliteter

Med mange rejsende dagligt fra Nyborg Station er det vigtigt, at rammerne på stationen altid er helt i orden. På Nyborg Station finder du blandt andet en velindrettet forhal, hvor du kan bruge tiden, imens du venter på dit tog. Her er flere toiletter, en snackautomat, bagagebokse og en velassorteret 7-Eleven, der kan byde på masser af velsmagende mad og drikke til din togrejse. Uanset om du har brug for et større måltid eller blot lidt snacks til turen, kan du finde det helt rigtige måltid her, og butikken byder blandt andet på sandwiches, diverse bake off, salater, chips, nødder og slik. Her er således noget at finde for både den søde og den salte tand, og du kan let få stillet sulten, uanset om maven knurrer, eller du blot er lidt sulten for sjov.
Du kan tage både bil og cykel til Nyborg Station, hvor du finder gode parkeringsmuligheder til begge dele. Det gør det fleksibelt for dig at rejse, og du kommer lettere fra stationen og hjem til dig selv, når du igen rammer Nyborg Station efter en forhåbentlig rigtig god tur rundt i Danmark. Hvor går turen hen for dig næste gang? Se vores mange forskellige afgange fra Nyborg Station online på DSB.dk i dag, og køb billet til den rejse, du går og drømmer om!

Køb billet online, og tag afsted på eventyr

Tusindvis af oplevelser ligger og venter på dig forude, og det er blot med at turde at gribe mulighederne og at tage af sted. Du kan købe din billet til toget online her på DSB.dk, hvor du finder alle afgange og billettyper. Skal din rejse være så billig som muligt, eller vil du gerne betale lidt ekstra for eksempelvis at køre på DSB 1'? Det er helt op til dig. Vi anbefaler, at du altid køber pladsbillet, så du kan sidde behageligt på hele turen, og så du kan nyde den flotte udsigt, imens toget suser afsted. Rejs med DSB – så kommer du altid hurtigt og sikkert frem og får en dejlig oplevelse med at være på farten!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.