Nørreport Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven (uden billetsalg)
Mandag - fredagDøgnåbent
Lørdag - SøndagDøgnåbent
DSB 7-Eleven Perron (uden billetsalg)
Mandag - torsdag06.00-24.00
FredagDøgnåbent
LørdagDøgnåbent
Søndag00.00-21.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

  • DSB 7-eleven
  • Billetautomat
  • Cykelparkering
  • Aflåst cykelparkering

Mere om Nørreport Station

Ser vi bort fra selve Hovedbanegården, er Nørreport Station uden tvivl den mest travle station i Hovedstadsområdet. Herfra afgår hver dag et væld af forskellige tog i begge retninger, ligesom at flere tog har Nørreport Station som gennemgangsstation på deres rute. Nørreport Station servicerer både S-tog, metro samt fjern- og regionaltog, og rejser du med DSB i Hovedstadsområdet, er der derfor stor sandsynlighed for, at du kommer forbi Nørreport Station på din rejse.

Faciliteter på Nørreport Station

Nørreport Station er, som du måske kan regne ud, en stor station med flere forskellige perroner. Der er adgang til perronerne med både trapper og elevator, så alle nemt kan komme til og fra den rette perron, når de rejser med toget. Før din togtur kan du tanke op på lidt lækker mad og drikke til turen ved at handle i 7-Eleven. Vores to 7-Eleven-butikker på Nørreport Station har ikke billetsalg, så det må du klare i billetautomaterne på stationen. Det nærmest betjente billetsalg finder du på København H i DSB Salg & Service.
Til gengæld kan 7-Eleven blandt andet byde på diverse bake off, velsmagende salater, friske sandwiches, kager, slik, chips, nødder og drikkevarer, så du kan blive tanket godt op på energi i løbet af turen. Vores ene 7-Eleven på Nørreport Station har åbent i et begrænset tidsrum på alle ugens dage, imens vores anden 7-Eleven på Nørreport Station heldigvis har døgnåbent både i hverdagene (mandag-fredag) og i weekenden (lørdag-søndag). Du behøver derfor ikke at frygte for at blive sulten på din rejse. Med 7-Eleven på Nørreport Station går du aldrig sulten i seng!

Rejs med DSB til og fra Nørreport Station

Nørreport Station er svær at komme udenom, hvis du rejser med metro, S-tog, regionaltog eller fjerntog igennem Hovedstadsområdet. Uanset hvor turen går hen, og om du stiger på, kører igennem eller ender på Nørreport Station, glæder vi os til at give dig en god oplevelse med at rejse med toget.
Nørreport Station er blevet gennemgribende renoveret igennem de seneste år, og stationen fremstår nu som et særdeles moderne og imødekommende sted at rejse fra. Det er en rar station at være på, og du kan nyde den vibrerende summen af forventningsfulde rejsende fra hele verden, når du har et pitstop på den store, flotte station. Måske du er pendler, turist eller blot på vej på en spændende tur videre ud i landet for en enkelt dag? For os betyder det ikke så meget, hvor du skal hen, men at du har en god rejse fra start til slut. Rejs til og fra Nørreport Station med DSB, og få en uforglemmelig rejse. Du kan købe dine billetter online her hos DSB, ligesom at du kan læse mere om Nørreport Station her på siden.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.