Nørreport Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven (uden billetsalg)
Mandag - fredag06.00-23.00
Lørdag - Søndag06.00-23.00
DSB 7-Eleven Perron (uden billetsalg)
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag06.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Nørreport Station

Ser vi bort fra selve Hovedbanegården, er Nørreport Station uden tvivl den mest travle station i Hovedstadsområdet. Herfra afgår hver dag et væld af forskellige tog i begge retninger, ligesom at flere tog har Nørreport Station som gennemgangsstation på deres rute. Nørreport Station servicerer både S-tog, metro samt fjern- og regionaltog, og rejser du med DSB i Hovedstadsområdet, er der derfor stor sandsynlighed for, at du kommer forbi Nørreport Station på din rejse.

Faciliteter på Nørreport Station

Nørreport Station er, som du måske kan regne ud, en stor station med flere forskellige perroner. Der er adgang til perronerne med både trapper og elevator, så alle nemt kan komme til og fra den rette perron, når de rejser med toget. Før din togtur kan du tanke op på lidt lækker mad og drikke til turen ved at handle i 7-Eleven. Vores to 7-Eleven-butikker på Nørreport Station har ikke billetsalg, så det må du klare i billetautomaterne på stationen. Det nærmest betjente billetsalg finder du på København H i DSB Salg & Service.
Til gengæld kan 7-Eleven blandt andet byde på diverse bake off, velsmagende salater, friske sandwiches, kager, slik, chips, nødder og drikkevarer, så du kan blive tanket godt op på energi i løbet af turen. Vores ene 7-Eleven på Nørreport Station har åbent i et begrænset tidsrum på alle ugens dage, imens vores anden 7-Eleven på Nørreport Station heldigvis har døgnåbent både i hverdagene (mandag-fredag) og i weekenden (lørdag-søndag). Du behøver derfor ikke at frygte for at blive sulten på din rejse. Med 7-Eleven på Nørreport Station går du aldrig sulten i seng!

Rejs med DSB til og fra Nørreport Station

Nørreport Station er svær at komme udenom, hvis du rejser med metro, S-tog, regionaltog eller fjerntog igennem Hovedstadsområdet. Uanset hvor turen går hen, og om du stiger på, kører igennem eller ender på Nørreport Station, glæder vi os til at give dig en god oplevelse med at rejse med toget.
Nørreport Station er blevet gennemgribende renoveret igennem de seneste år, og stationen fremstår nu som et særdeles moderne og imødekommende sted at rejse fra. Det er en rar station at være på, og du kan nyde den vibrerende summen af forventningsfulde rejsende fra hele verden, når du har et pitstop på den store, flotte station. Måske du er pendler, turist eller blot på vej på en spændende tur videre ud i landet for en enkelt dag? For os betyder det ikke så meget, hvor du skal hen, men at du har en god rejse fra start til slut. Rejs til og fra Nørreport Station med DSB, og få en uforglemmelig rejse. Du kan købe dine billetter online her hos DSB, ligesom at du kan læse mere om Nørreport Station her på siden.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.