Nørrebro Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag07.00-19.00
Søndag08.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Nørrebro Station

Bor du på Nørrebro i det nordlige København, er din nærmeste station højst sandsynligt Nørrebro Station. Du vil finde en lille, hyggelig station beliggende for enden af Nørrebrogade tæt på Mimersparken og Nørrebrohallen. Herfra kan du rejse med S-toget via linje F, og stationen er en af de travleste stationer på den krydsende bane. Nedenfor kan du læse nærmere om faciliteterne på Nørrebro Station, så du kan føle dig godt forberedt på at rejse fra stationen. Når Metroringen åbner i 2019, forventes Nørrebro Station at blive den tredjestørste station i Danmark målt på passagertal. Du vil derfor, udover S-tog, så også kunne tage både metro og forskellige buslinjer.

Central placering på grænsen til Nordvest-kvarteret

Nørrebro Station ligger centralt placeret på kanten mellem Nørrebro og Københavns Nordvest-kvarter, og fra stationen kan du nemt nå rundt i hele København. Du kan få adgang til stationen både med elevator og med trapper, og på stationen er der også en ventesal til at fordrive ventetiden i. Her finder du også en 7-Eleven, hvor du kan købe lidt godt til ganen, der kan tilfredsstille både den store og den lille sult. Køb lidt lækkert ind til turen, og forkæl dig selv, imens du er på farten. Så føles turen heller ikke nært så lang.

Rejs fra Nørrebro Station med DSB

Du kan komme rigtig mange steder hen, når du rejser med tog fra Nørrebro Station, og du kan rejse på alle tider af døgnet, så du nemt kan nå frem på et tidspunkt, der passer dig. Du kan købe din billet til toget online på DSB.dk, hvor du også kan se vores mange forskellige afgange og vælge den afgang og den billettype, der matcher dine behov allerbedst. Om du rejser kort eller tager på en længere togtur blander vi os ikke i. Vi glæder os blot til at tage dig med på rejse og til at bringe dig godt og sikkert fra A til B. Kør med DSB – så er du altid sikret en behagelig rejse, og du kan bruge turen præcist, som du har lyst til.
Stig på toget på Nørrebro Station, når du skal besøge venner og familie, når du skal pendle til og fra studie eller arbejde, eller blot når du trænger til at komme ud og opleve noget nyt. Typisk skal du ikke rejse særligt langt for at komme lidt væk fra hverdagen, og med DSB får du et pusterum i toget til at nyde tiden, som det passer dig. Rejs i dag, og oplev mere med DSB!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.