Nørre Alslev Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper

Service

Mere om Nørre Alslev Station

Nørre Alslev Station er beliggende på Falster, nærmere bestemt i Guldborgsund Kommune, der er en del af Region Sjælland. Stationen ligger på Sydbanen, som er den jernbane, der strækker sig mellem København og Nykøbing Falster. Fra Nørre Alslev Station kan du stige på toget, som hurtigt kan tage dig fra Falster til resten af Sjælland. Du kan rejse til København og stå på hovedbanegården inden for 2 timer, når du stiger på toget i Nørre Alslev.

Faciliteter på Nørre Alslev Station

Du kan rejse, hvorhen du vil med toget fra Nørre Alslev Station. Går turen til Fyn eller Jylland, må du skifte til en togforbindelse, der kører på denne strækning. I Ringsted kan du stå på InterCity. På Nørre Alslev Station kan du komme godt fra start, uanset hvor din rejse går hen. Du finder faciliteter på stationen, som er med til at gøre din rejseoplevelse bedst mulig. Hvad end du ankommer til stationen på cykel eller i bil, så kan du parkere ved stationen – og tilmed på aflåst cykelparkering. Derudover kan du naturligvis købe din billet på stationen i billetautomaten, hvis ikke du har købt den på forhånd.

Rejser du med rejsekort?

Det smarte ved Rejsekortet er, at det tilpasser prisen efter dine rejsevaner, uanset om du pendler dagligt eller ej. Rabatten, du får ved at rejse på Rejsekort, afhænger af, hvor du rejser i landet, hvor meget du rejser, og hvornår på dagen du rejser. På den måde kan du være sikker på, at du får den rette pris på din rejse fra gang til gang. Så når du rejser til eller fra Nørre Alslev Station, skal du blot sørge for at tjekke ind og ud igen, når rejsen er slut. På den måde slipper du for at bekymre dig om billetpriser, rabatter og zoner. Rejsekortet regner automatisk den rette pris ud for dig. Du finder dette kort i forskellige udgaver og kundetyper således, at du kan vælge det kort, der passer til dig og dine rejsevaner. Læs mere om Rejsekort her.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.