Nivå Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Nivå Station

Går din rejse til eller fra Nivå Station? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du alt det, du skal vide om togforbindelser fra stationen, køreplaner, billetter og priser. Nivå Station er beliggende i Nordsjælland, nærmere bestemt i Fredensborg Kommune, på jernbanestrækningen, der kører mellem København H og Helsingør. Kystbanen, som er banens navn, betjenes af Regionaltoget, der blandt andet stopper i Nivå. Fra Nivå kan du rejse med regionaltog langs den nordsjællandske kyst og skifte i Københavns indre by, hvis du skal videre herfra.

Find og køb din billet på dsb.dk

Når du rejser med DSB har du et hav af billetmuligheder, som du kan vælge ud fra. Foruden de almindelige standardbilletter – som både fås enkelt og som returbillet, så finder du også forskellige muligheder for at rejse med kort. Et kort kan være en fordel, hvis du har et fast rejsemønster, hvor du eksempelvis pendler til og fra arbejde eller til og fra din uddannelse dagligt eller ofte på den samme strækning. Læs mere om mulighederne for billetter og kort som pendler her.

Tjek køreplanen fra Nivå Station

Der findes flere måder, hvorpå du kan tjekke køreplanen for din rejse og orientere dig om togtrafikken inden afgang. I trafikinformationen her på hjemmesiden kan du se dagens ændringer, oversigt over sporarbejde og tjekke afgangstavler inden din rejse påbegyndes. Ønsker du derimod at blive opdateret løbende under din rejse med trafikinformation, som er aktuel og relevant for lige præcis din køreplan? I DSB app har vi samlet de vigtigste funktion på ét sted. Så foruden køb af billetter og kort kan du også få et hurtigt overblik over din rejseplan. Læs meget mere om appen her og bliv klogere på, hvilke fordele der er ved at have DSB lige ved hånden på mobilen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.