Næstved Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag05.00-22.15
Lørdag07.30-20.15
Søndag08.30-22.15

Adgangsforhold

 • Elevator
 • Trapper

Service

 • DSB 7-eleven
 • Billetautomat
 • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
 • Toiletter Der betales med kort. Prisen er 5,00kr. Åbningstid er kl. 6-22.
 • Ventesal/forhal Åben alle dage mellem kl. 04.30-22.00
 • Parkering 604 pladser. Belægning: 72% Læs om belægningsprocenten
 • Handicapparkering
 • Aflåst cykelparkering

Mere om Næstved Station

Som navnet antyder finder du Næstved Station centralt i Næstved, og herfra kan du nemt komme rundt med regionaltog til hele landet, når du rejser med DSB. Næstved er en dejlig by med masser af liv og skønne aktiviteter, men trænger du til nye oplevelser eller til at se andre dele af Danmark, kan du heldigvis nemt tage væk for et par timer eller måske endda et par dage eller uger. Det kan også være, at du dagligt pendler fra Næstved Station til en af de større eller mindre byer på Sjælland, og også her er toget alletiders transportmiddel. Læs mere her på siden om, hvilke skønne faciliteter, Næstved Station har at tilbyde til dig som rejsende.

Hyggelig station med mange gode faciliteter

Uanset om du rejser ofte fra Næstved Station, eller det her er din første gang, garanterer vi dig for, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at du får en behagelig rejse fra A til B. Du kan rejse, hvorhen du vil, med toget fra Næstved Station, og du kan eksempelvis køre videre ind mod København, eller du kan skifte tog undervejs og tage turen til Fyn eller videre til Jylland. Mulighederne er rigtig mange, når du tager toget med DSB, og du bestemmer helt selv, hvor dit næste eventyr med toget går hen. På Næstved Station kan du komme godt fra start, og du finder blandt andet følgende faciliteter på stationen:

 • En velassorteret 7-Eleven, hvor du kan tanke op på god energi til din togrejse i form af både snacks og mere solide måltider. Spis på stationen, eller tag dine indkøb med dig i toget, så du har mad og drikke nok til både korte og længerevarende togture.
 • Masser af plads til parkering af både cykler og biler, så du nemt kan tage cyklen eller bilen til stationen og rejse videre herfra med toget.
 • En hyggelig ventesal, hvor du kan bruge ventetiden, indtil dit tog kommer, og hvor du kan stå i læ for både vind og vejr på de mange kolde og våde dage i løbet af året.

Du kan derfor trygt rejse med DSB fra Næstved Station. Stationen har alt, hvad du kan få brug for, når du er på farten, og du kommer let rundt på stationen takket være adgang til både trapper og elevator.

Køb billet online, og tag toget fra Næstved Station med DSB

Med DSB kan du rejse med toget så ofte, du har lyst til, og vi blander os ikke i, hvor du skal hen, så længe du har husket at købe gyldig billet til rejsen. Du kan købe din billet i en af billetautomaterne på Næstved Station, men du kan også vælge at have en bekymring mindre på dagen ved at bestille din billet hjemmefra på DSB.dk. Her kan du i ro og mag sidde hjemme i sofaen og finde præcist den afgang, der bedst opfylder dine ønsker. Når billetten er klar, er det blot at få pakket tasken og komme afsted. Toget venter på dig på Næstved Station – klart til at tage dig med ud i det blå!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.