Mørkøv Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Mørkøv Station

Mørkøv Station er beliggende i Nordvestsjælland, nærmere bestemt i Holbæk Kommune. Stationen ligger på Nordvestbanen, som er den jernbane, der strækker sig mellem Kalundborg og København. Her kan du stige af og på Regionaltoget, som kører gennem her dagligt på ruten mellem København og Kalundborg. 

Find din billet på DSB.dk

Når du rejser med toget, har du et væld af billetmuligheder. Her på DSB.dk finder du hver og en! Er du i tvivl om, hvilken billet der er mest fordelagtig for dig? Læs med, og bliv klogere på udvalget. Når du søger på din rejse, bliver du automatisk præsenteret for de mulige standard enkelt- og returbilletter, der er gældende for din rejse. Men rejser du ofte og måske endda ugentlig eller dagligt, så kan et kort være en bedre løsning for dig.
Hvad end du rejser som pendler, ung og studerende eller pensionist, så findes der er en billet eller et kort, som tager højde for din situation og dine rejsevaner. Læs mere om billetmulighederne som pendler her. Du kan også overveje et Rejsekort, som netop kan tilpasses dine behov, vaner og rejser – og så fungerer dette kort tilmed som en landsdækkende billet. Læs mere om Rejsekort her.