Middelfart Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Parkering

Hvis du skal parkere på Middelfart station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Middelfart Station

Middelfart Station er den første togstation, du møder, når du kører fra Jylland til Fyn. Stationen har to perroner og tre perronspor, og her kører dagligt både InterCity og regionaltog forbi. Du kommer således nemt fra Middelfart Station og til Jylland, Sjælland eller til en af de øvrige byer på Fyn. Hvor går turen hen for dig næste gang? Det er helt op til dig at beslutte, og vi glæder os til at tage dig med på en komfortabel rejse ud i det blå. Grib muligheden, og rejs med toget fra Middelfart Station, der byder på en lang række af gode faciliteter for dig, når du tager toget herfra:

  • God beliggenhed tæt ved Kvickly i Middelfart, så du nemt kan tanke op på mad og drikke til turen, inden du stiger på toget.
  • Flere parkeringspladser til biler samt en god cykelparkering, så du kan køre til stationen og tage toget videre herfra.
  • Forhal med toiletter og billetautomat.
  • Gode adgangsmuligheder med både elevator og trapper, så du nemt kan bevæge dig ubesværet rundt på stationen.

Find din rejse og billet her

Her på DSB.dk kan du til enhver tid søge på din rejse og dermed finde togforbindelser, afgangstider, billetter og priser. Når du søger på din rejse, bliver du præsenteret for de standard enkelt- og returbilletter, som kan bruges på den pågældende rejse. Derudover kan du være heldig, hvis du er ude i rigtig god tid, og finde DSB Orange-billetter. DSB Orange er i princippet samme type som en standard enkeltbillet – bare billigere. Med denne form for billet får du rabat for din fleksibilitet. Derudover kan du overveje, om du ønsker lidt ekstra luksus i form af en DSB 1’ billet. Med DSB 1’ er du garanteret en plads i en 1. klasses-kupé samt forfriskninger afhængig af rejsen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.