Middelfart Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Middelfart Station

Middelfart Station er den første togstation, du møder, når du kører fra Jylland til Fyn. Stationen har to perroner og hele tre perronspor, og her kører dagligt både InterCity og regionaltog forbi. Du kommer således nemt fra Middelfart Station og til Jylland, Sjælland eller til en af de øvrige byer på Fyn. Hvor går turen hen for dig næste gang? Det er helt op til dig at beslutte, og vi glæder os til at tage dig med på en komfortabel rejse ud i det blå. Grib muligheden, og rejs med toget fra Middelfart Station, der byder på en lang række af gode faciliteter for dig, når du tager toget herfra:

  • God beliggenhed tæt ved Kvickly i Middelfart, så du nemt kan tanke op på mad og drikke til turen, inden du stiger på toget.
  • Flere parkeringspladser til biler samt en god cykelparkering, så du kan køre til stationen og tage toget videre herfra.
  • Forhal med toiletter og billetautomat.
  • Gode adgangsmuligheder med både elevator og trapper, så du nemt kan bevæge dig ubesværet rundt på stationen.

Tag med toget fra Middelfart Station! Du kan se vores aktuelle afgangstider og købe din billet online her, inden du tager afsted.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.