Malmparken Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Malmparken Station

I Ballerup kan du blandt andet stige på S-toget på Malmparken S-togsstation. Herfra går toget mod Frederikssund og København med S-togets linje C eller H. Fra Københavns Hovedbanegård kan du køre med denne S-bane nordpå mod Klampenborg. De største dele af Frederikssundbanen kører både hverdage, weekender, dag og nat. Få et overblik over det københavnske S-togsnet på linjekortet her, og orientér dig, om hvilke linjer og stationer, der har forbindelse med din start- og slutdestination. 

Pendler, turist eller almindelig rejsende?

Det gode ved S-togsnettet er, at det kan tilgodese flere behov på én gang. Hvad end du pendler til dagligt mellem Malmparken og indre by, er turist i København eller blot rejser med toget til eller fra København indimellem, så er der et S-tog, du kan hoppe på. Københavns S-togsnet fungerer både som storby-, lokalt og regionalt tog, eftersom at nettet af linjer er så bredt og omfattende.

S-togene sørger for at forbinde indre by med ydre bydele som Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge, hvilket gør det nemt for dig at finde en linje, du kan rejse med. Derudover er S-togene kendetegnet ved at have både korte og lange stræk mellem de mange stationer, rejse hyppigt med faste minuttal og have korte stationsophold. S-toget er derfor også en hurtig transportform – især i myldretiden, hvor mange bilister holder i kø. Sammen med busser, metro og regionaltog udgør S-togsnettet ét stort sammenhængende infrastrukturelt system, som dækker hele hovedstadsområdet med transportmuligheder – både indre og ydre bydele.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.