Lyngby Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-23.00
Lørdag - Søndag07.00-23.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

  • DSB 7-eleven
  • Billetautomat
  • Toiletter/Handicaptoilet Der betales med kort. Prisen er 5,00kr. Åbningstiden er kl. 6-22.
  • Ventesal/forhal
  • Parkering ca. 190 pladser. Belægning: 97% Læs om belægningsprocenten
  • Cykelparkering
  • Aflåst cykelparkering

Mere om Lyngby Station

Skønne Lyngby ligger lige nord for København, og her finder du blandt andet Lyngby Storcenter, Illums Bolighus og mange restauranter og øvrige spisesteder. I området bor mange børnefamilier, og det er nemt at komme til og fra Lyngby med offentlig transport, hvilket gør hverdagen for pendlere til og fra Lyngby meget lettere. Fra Lyngby Station kan du eksempelvis tage toget ind til København på få minutter. Lyngby Station servicerer både S-tog ind mod København og flere busser, der primært kører til de nordlige forstæder til København, så uanset hvilken retning, du skal i, kan du finde en afgang med bus eller tog fra stationen.
Det er DSB, der tager sig af togdriften til og fra Lyngby Station, og her på siden kan du læse nærmere om de mange forskellige faciliteter, som du kan nyde godt af som rejsende til og fra Lyngby med toget. Så kan du føle dig lidt bedre forberedt forud for din rejse. Vi har i hvert fald gjort vores til, at du får en rigtig god tur!

Lækre faciliteter til de rejsende fra Lyngby Station

Uanset om du rejser til og fra Lyngby Station dagligt, eller du mere er lejlighedsrejsende- og besøgende på stationen, glæder vi os til at byde dig velkommen på Lyngby Station og i S-toget på linje A og linje E, der begge passerer igennem Lyngby Station, hvor du kan stå på i begge retninger. Du har adgang til stationen med trapper eller med elevator, og det er dermed let at bevæge dig rundt imellem de forskellige perroner. På stationen er der billetautomat, flere toiletter og en hyggelig ventesal, hvor du kan vente på toget og få varmen på årets kolde dage. Kommer du til Lyngby Station med bil eller cykel, finder du nemt parkering ved stationsbygningen.
Lyngby Station har også en god 7-Eleven med et stort og varieret udvalg af både mad og drikke. Spis inden du stiger på toget, eller tag maden med på farten, så du har mulighed for stille både den store og den lille sult i toget. I 7-Eleven på Lyngby Station kan du købe alt fra salater, sandwiches og bake off til chips, slik, nødder og andre snacks. Her finder du noget for enhver smag!

Rejs fra Lyngby Station med DSB, når det passer dig

Planlægger du en rejse med toget fra Lyngby Station og ud i det flotte, danske landskab, så kan du købe din billet online her på DSB.dk. Vi har mange forskellige afgange på alle tider af døgnet, og det er derfor let at finde en afgang, der kan matche dine behov. Ligeledes har vi flere forskellige billettyper, så du kan vælge den type af billet, der passer bedst til dig. Bestil din billet online på DSB.dk i dag, pak tasken, og tag på eventyr. Toget venter på dig på Lyngby Station, og det er bare med at hoppe på og komme ud i det blå!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.