Lindholm Station

 

Service

Mere om Lindholm Station

Er du i gang med at planlægge en rejse til eller fra Lindholm Station? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du blandt andet information om billetpriser, rejseplaner og faciliteter på stationen. Lindholm Station er beliggende i Nordjylland, nærmere bestemt i Nørresundby i Aalborg Kommune. Fra stationen stiger du på Regionaltog, som typisk kører på korte og mellemlange strækninger.

Søg på din rejse og find billetten

Hvad end du stiger på toget en sjælden gang imellem eller hver dag i ugen, så har vi et kort eller en billetløsning, der passer til dig. Når du søger på din rejse, vil du blive præsenteret for standard enkelt- og returbilletter. Men er du ude i god tid, så kan du være heldig og få fingrene i en af de eftertragtede DSB Orange-billetter. DSB Orange er i princippet standardbilletter – bare billigere. Rejser du ofte og langt, så kan det være rart at vide, at der er ro omkring dig, når du rejser. Med en DSB 1’ billet er du sikret en plads i DSB 1’ kupeen og kan samtidig nyde forskellige forfriskninger afhængig afgang og rute. Du kan læse mere om DSB Orange og DSB 1’ her!

Rejs med DSB app lige ved hånden

Med DSB app har du alt, hvad du skal bruge på din rejse, lige ved hånden, når du skal bruge det. Du kan købe og opbevare billetter samt forny dit kort, hvis du eksempelvis rejser på et pendler- eller ungdomskort. Derudover bliver du holdt opdateret med aktuelle og relevante informationer, der vedrører din rejse. Du kan desuden tjekke din rejseplan eller køreplanen for det tog, du gerne vil nå, direkte fra din smartphone. Når du bruger DSB app, kan du derfor hurtigt tjekke afgangstider og tage en hurtig beslutning om at tage toget fra eksempelvis Lindholm Station. Læs mere om DSB app her.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.