Lille Skensved Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Lille Skensved Station

Lille Skensved Station er beliggende på Sjælland, nærmere bestemt i Køge Kommune. Stationen ligger på jernbanen Lille Syd, som strækker sig mellem Næstved og Roskilde via Køge. Fra Lille Skensved Station kan du stige på Regionaltoget, som kører på netop den strækning. Køge Station, som blot ligger to stop fra Skensved, er samtidig en station på S-togsnettet, som kører til og fra Københavns indre by. 

Rejs lokalt på Sjælland med DSB

Fra Lille Skensved Station har du med Regionaltoget mulighed for hovedsageligt at rejse lokalt på Sjælland. Der findes forskellige jernbaner, herunder Lille Syd og Sydbanen, som betjenes af regionaltog. Det, der kendetegner denne togtype, er netop det lokale islæt. Regionaltoget kører typisk korte og mellemlange strækninger inden for landsdelene, herunder også Region Sjælland, og standser generelt på alle stationerne undervejs på strækningen. Det gælder også forbindelsen mellem Næstved og Roskilde. Rækker din rejse derimod ud over Region Sjællands grænser, så kan du skifte i enten Roskilde eller Høje Taastrup.

Køb billet på dsb.dk i dag

Uanset hvilken rejse, du står over for, så har vi en billetløsning til dig. Måske er du pendler, der dagligt kører på samme strækning, måske er du turist eller måske er du en af dem, der kun en sjælden gang imellem kører med toget. I vores udvalg af billetter og kort, finder du også den type, der passer til dig. Når du søger på din rejse, her på dsb.dk, bliver du automatisk præsenteret for standard enkelt- og returbilletter, DSB 1’ billetter  og er du ude i rigtig god tid, så kan du være heldig at få fingrene i en af de eftertragtede DSB Orange-billetter. Derudover tilbyder vi også et væld af kort, som kan være en fordel for dig, der har et nogenlunde fast rejsemønster. Du kan læse mere om pendlerkort  og Rejsekort her på DSB.dk.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.