Lejre Station

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Lejre Station

Lejre Station er beliggende på Sjælland i Lejre Kommune. Stationen ligger på Nordvestbanen, som er den jernbane, der strækker sig mellem København og Kalundborg. Fra Lejre Station kan du fange togforbindelsen, der køres af regionaltog. Regionaltoget kører mellem Kalundborg og København og standser typisk på alle stationer på strækningen. Med regionaltog kan du rejse lokalt på Sjælland, men går din rejse over en af broerne, så er du nødt til at skifte til en anden togforbindelse. Fra Roskilde Station, som i øvrigt er nabo til Lejre Station, har du mulighed for at stige på InterCity. Tager du toget til Høje Taastrup kan du rejse med både regionaltog, InterCity og InterCityLyn.

Find den rette billet på dsb.dk

Når du rejser med DSB, hvad end det er som pendler, turist eller pensionist, så har vi en billetløsning, der passer til dig. Foruden de almindelige standard enkelt- og returbilletter, du til hver en tid kan købe til din rejse, så finder du også et væld af andre typer billetter og kort. Den billet eller det kort, du skal vælge, afhænger naturligvis af, hvor i landet du rejser. Stiger du dagligt af og på i Lejre og rejser du typisk lokalt på Sjælland? Et pendlerkort kan meget vel være en fordel for dig. Pendler- og periodekort generelt tager højde for dine rejsevaner, hvorfor du får rabat med dette kort, når du rejser meget. Du kan læse mere om pendlerkort her.

Rejsekort – En landsdækkende billet

Er du på udkig efter kort, der netop tilpasser sig efter dine rejsevaner, som måske kan være svigende? Et Rejsekort fungerer som en landsdækkende billet og kan bruges i både bus, tog og metro. Rejsekortet er ideelt, både hvis du er pendler eller ej. Rabatten afhænger nemlig af, hvor du rejser, hvor meget du rejser og hvornår du rejser på dagen. På den måde tager kortet højde for, om du rejse mere i en periode end i en anden. Rejsekortet fås med forskellige kundetyper, således at du kan finde det kort, der passer bedst til dig.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.