Langeskov Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Der er adgang for barnevogne mv. til begge perroner.
  • Elevator

Service

Mere om Langeskov Station

Langeskov Station er beliggende på Midtfyn og har Odense og Nyborg Station som naboer. Fra Langeskov Station kan du fange togforbindelser, som køres af togtypen InterCity, som kører på ruten mellem København og Aalborg. Skal du derimod blot rejse lokalt på Fyn, kan du skifte til et regionaltog i Odense, som stopper på alle stationerne.

Find den rette billettype

Kan du tilslutte dig den store skare af pendlere, der rejser i fast dagligdag på samme strækning? Eller stiger du blot på toget få gange om året? Vi har en billet til dig, uanset. At du rejser meget med toget, behøver ikke være en ulempe, det kan sagtens være en fordel. Det betyder, at du kan få gavn af et af vores mange pendler- og periodekort, der tager højde for dine rejsevaner. Du kan læse mere om mulighederne ved at være pendler her. Når du er ung eller studerende, er der naturligvis også gode fordele at hente. Dem kan du læse mere om her – unge eller studerende.

Tag toget og rejs med DSB

Når du vælger toget som transportform, så slipper du først og fremmest for at sidde fast i trafikken i myldretiden, når alle andre også skal hjem fra arbejde, hente børn eller møde i skole. Derudover har du her mulighed for at nyde det afbræk, en togtur giver dig. Nogen bruger tiden på at arbejde, forbereder sig til en skoledag eller andet, mens andre lukker øjnene, læser avisen eller lytter til musik. Det er helt op til dig, hvordan du udnytter tiden i toget. Vi sørger for, at rammerne for din rejse er gode – det er op til dig at udnytte dem bedst muligt.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.