Kværndrup Station

 

Service

Mere om Kværndrup Station

Er du i gang med at planlægge en rejse til eller fra Kværndrup Station? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du information om både billetter, priser, afgangstider og togforbindelser med DSB. Kværndrup Station er beliggende på Svendborgbanen, der kører fra Odense til Svendborg. Fra Kværndrup Station kan du stige af eller på Regionaltoget, som er den togtype, der kører på denne strækning. Med Regionaltoget kan du rejse lokalt på Fyn, men går din rejse østpå mod Sjælland og København eller vestpå mod Jylland, så må du skifte i Odense til InterCity eller InterCityLyn.

Søg på rejsen og find din billet

På dsb.dk kan du til enhver tid tjekke op på, hvor og hvornår dit tog går fra og ankommer til den ønskede destination. Når du gør det, vil du samtidig blive præsenteret for standard enkelt- og eller returbilletter, der kan bruges på rejsen. Er du ude i god tid, og har du mulighed for at rejse uden for myldretiden, så kan du muligvis købe DSB Orange-billetter. I princippet er en DSB Orange-billet den samme som en standard enkeltbillet – bare billigere. Her får du med andre ord rabat for din fleksibilitet. Denne billettypes forekomst afhænger af ruten og popularitet. Du kan læse mere om DSB Orange her.

Rejser du som pendler?

Uanset om din rejse går til og fra arbejde, skole eller fritidsaktiviteter, så er du det, vi kalder en pendler. Når du rejser i fast dagligdag på samme strækning, som pendler, er der forskellige fordele, du kan drage nytte af, når det gælder billetter og kort. Du har mulighed for at rejse på et af vores mange pendler- og periodekort, som netop tilgodeser dine rejsevaner og behov. Rejser du med toget til og fra dit studie eller ungdomsuddannelse, er der på samme måde fordele for dig. Du kan læse meget mere om mulighederne for at få rabat, når du rejser som ung her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Ungdomsuddannelse

LUK

Se om din uddannelse er en ungdomsuddannelse og dermed giver dig mulighed for at bestille et Ungdomskort.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.