Københavns Lufthavn (CPH Airport)

 

Ved salg af billetter til udlandet i DSB henviser vi til www.dsb.dk/europa eller til DSB Salg & Service på København H.

Stationen er selvbetjent med automater og automatguider. For refundering og andet, som kræver personlig betjening, henvises til DSB Salg & Service på København H.

 

 

Adgangsforhold

 • Elevator
 • Trapper
 • Rulletrapper

Service

 • Servicecenter
 • DSB Billetautomater og Rejsekortautomater findes ved DSB Salg & Service i Terminal 3. Læs mere om billetautomaterne
 • Andre butikker
 • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
 • Toiletter/Handicaptoilet Under terminal 3 (kælderniveau), adgang fra terminal 3
 • Ventesal/forhal
 • Parkering Betalingsparkering
 • Handicapparkering Betalingsparkering
 • Cykelparkering

Mere om Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn, som er beliggende i Tårnby, er Danmarks største lufthavn. Foruden indenrigsruterne flyver mange flyselskaber også internationale ruter fra lufthavnen. Derfor servicerer Københavns Lufthavn også, foruden Sjælland og resten af Danmark, store dele af Sydsverige og Øresundsregionen. Du kan tage toget til og fra Københavns Lufthavn, enten når du skal rejse dertil eller hjem fra en rejse. Hvad end du skal rejse hjem til Jylland, Fyn eller Sjælland, så kan du finde en togforbindelse med DSB.

Se afgangtavler fra stationen

Tog til eller fra Kastrup Lufthavn

Når du rejser til eller fra Københavns Lufthavn, så har du mulighed for at køre med forskellige tog. Kommer du langvejs fra, er den hurtigste transport ved at rejse med InterCity eller InterCityLyn. Disse togtyper kører typisk på mellemlange og lange strækninger på tværs af landsdelene og fungerer derfor som bindeled. Rejser du derimod lokalt på Sjælland, når du skal ud eller hjem fra lufthavnen, kan du stige på et Regionaltog, som kører korte og mellemlange strækninger inden for de enkelte landsdele og stopper typisk ved alle stationer undervejs. Ønsker du et visuelt overblik over alle togruter i Danmark? Kig på rutekortet her.

Køb din billet til toget

Du skal huske at holde dig for øje, at det ikke muligt at købe billet i toget. Men fortvivl ej, der findes et hav af andre muligheder for, at du kan købe din togbillet på forhånd, eller lige før du rejser. Hvis ikke du allerede rejser på et kort, det kunne eksempelvis være et Rejsekort, som er gyldigt i hele landet på alle rejser, så kan du her på DSB.dk læse mere om hver enkelt billettype. Du finder alle billet- og kortløsninger samlet her! Du skal blot vælge, hvilken rejsende, du er, samt hvor og hvilken type billet, du søger.

Tog til lufthavnen kører ofte, eftersom at dette er et knudepunkt for mange rejsende, der skal ind og ud af landet. Derfor kan du roligt stole på, at du finder en afgang hjem – også selvom, det er midt om natten. Derfor kan du uden problemer vente med at købe billet, til du er landet med flyet. Togbilletten kan du købe her på dsb.dk, i billetautomaterne i lufthavnen eller på DSB app.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Sydsverige

LUK

Rejser til Sydsverige omfatter rejser til 

 • Skåne
 • Halland
 • Blekinge
 • Västra Götaland
 • Kalmar len

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

 • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.