Knabstrup Station

 

Service

Mere om Knabstrup Station

Knabstrup Station er en del af Nordvestbanen, der stækker sig fra Kalundborg til København. Stationen er beliggende i en lille stationsby ved samme navn i Holbæk Kommune. Fra Knabstrup Station kan du stige af eller på regionaltog, som kører på strækningen mellem København og Kalundborg. Med Regionaltoget kan du generelt rejse lokalt på Sjælland, men går din rejse længere vestpå mod Fyn og Jylland, så er det nødvendigt at skifte til InterCity eller InterCityLyn. Du har mulighed for at skifte flere steder blandt andet i Roskilde og Høje Taastrup.

Find den rette billet

Der tilbydes et væld af billetter og kort, eftersom at der ikke er to rejsende, der er ens. Hvis du eksempelvis rejser fast på den samme strækning til hverdag, så betegner vi dig som pendler. Det, uanset om du pendler med toget til studiet, til og fra arbejde, fritidsaktiviteter eller andet. Når du rejser med DSB, behøver det ikke være en ulempe, at du rejser meget. Det betyder nemlig, at du kan få gavn af et af vores mange pendler- og periodekort, der tager højde for dine rejsevaner og behov. Du kan læse mere om mulighederne ved at være pendler her. På samme måde er der naturligvis også fordele at hente, hvis du rejser som ung eller studerende. Det kan du læse mere om her – ung eller studerende.

Fordele ved at rejse med DSB

Vi kan liste mange fordele op ved at rejse med toget og DSB. Først og fremmest slipper du for at skulle sidde i fast i trafikken i myldretiden, når alle andre også skal hjem fra arbejde, hente børn eller møde i skole. Derudover er der gode muligheder for, at du skal nyde et afbræk fra hverdagen, når du sidder i toget. Nogen bruger tiden på at arbejde, forberede sig til en skoledag eller andet, mens andre lukker øjnene, læser avisen eller lytter til musik. Det er helt op til dig, hvordan du udnytter tiden i toget. Vi sørger for, at rammerne for din rejse er gode – det er op til dig at udnytte dem bedst muligt.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.