Kliplev Station

 

Service

Mere om Kliplev Station

Kliplev Station er beliggende i Sønderjylland på Sønderborgbanen, nærmere bestemt i Aabenraa Kommune. Herfra kan du stige af eller på toget og rejse østpå mod endestationen Sønderborg Station eller nordpå mod Lunderskov Station. Går din rejse sydpå mod Padborg og Flensborg, så må du skifte i Tinglev, hvor du kan fange InterCity, der kører på strækningen fra Aarhus mod syd. 

Rejs med DSB til eller fra Kliplev St.

Fra Kliplev Station kan du komme langt omkring, eftersom at InterCityLyn kører på strækninger i hele landet. Derudover er InterCityLyn hurtigt, fordi det ikke standser ved hver enkelt station undervejs. Dermed sagt, at du hurtigt kan være i Fredericia eller Vejle, hvorfra der er muligheder for togforbindelser i flere retninger end nordpå. Fra Fredericia og Vejle station kan du skifte til både Regionaltog, InterCity og andre InterCityLyn. Ønsker du et overblik over alle togruter i Danmark? Tag et kig på Rutekortet her.

Find din billet til Kliplev Station

Når du rejser med DSB, skal du naturligvis sørge for, at du har en gyldig togbillet eller kort. Når du søger på din rejse, så bliver du automatisk præsenteret for de standard enkelt- og returbilletter, som er gældende for rejsen. Derudover kan du være heldig, at der også er DSB Orange-billetter at købe, hvis du er ude i god tid og kan rejse uden for myldretiden. DSB Orange er i princippet samme type billet som en standard enkelt – bare billigere. Her finder du mere information om DSB Orange.

Er du derimod på jagt efter et kort, som du kan bruge, når du rejser med toget? Alt efter om du er pendler, ung og eller studerende, pensionist eller noget helt andet, så findes der et kort til dig. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om du rejser i fast dagligdag på samme strækning eller blot benytter dig af toget et par gange om året.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.