Kildebakke Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Kildebakke Station

Kildebakke S-togsstation er beliggende i Gladsaxe Kommune, nærmere bestemt i bydelen Søborg, som er en del af Storkøbenhavn. Stationen ligger på Farumbanen og er derfor en del af det københavnske S-togsnet. Kildebakke Station er beliggende på Farumbanen, hvor S-togets linje B og Bx kører. S-togs linjerne strækker sig mellem endestationerne Farum og Høje Taastrup og passerer undervejs København H og Nørreport Station i indre by, hvor du nemt kan skifte til en anden linje. Tag et kig på Linjekortet, hvis du vil have et overblik over S-togsnettet i København.

Rejs i København med S-toget

S-toget er et af bindeleddene, der sørger for, at der er forbindelse mellem Københavns indre og ydre bydele. S-togene udgør et stort, men velfungerende net af linjer, der strækker sig på kryds og tværs nord, syd øst og vest for København. S-togsnettet består af 6 S-togslinjer og en 7. linje, hvoraf flere kører hele ugen, nogen i hverdagen og enkelte kun i myldretiden. Det, der kendetegner S-tog er både korte og lange strækninger mellem stationerne, de hyppige afgangstider på faste minuttal og korte stationsophold.

Billetter og kort i S-toget

DSB tilbyder et væld af forskellige kort- og billetløsninger. Det er for at være sikker på, at der er en god løsning til alle rejsende – hvad end du pendler daglig, rejser med toget én gang om ugen eller planlægger en togrejse til udlandet. Tag et kig på alle de billetter og services, som DSB tilbyder, og find information om hver enkelt løsning.

Når du rejser med S-toget, skal du som altid have en gyldig billet eller kort, når rejsen påbegyndes. I hovedstadsområdet er alle bydele – indre og ydre – inddelt i et fælles pris- og zonesystem, hvilket betyder, at du kan rejse på tværs af busser, metro, regionaltog og S-tog på samme gyldige billet eller kort. Du skal blot sørge for, at din billet er gyldig i de zoner og det tidsrum, du rejser i.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.