KB Hallen Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper Trapper til og fra perrontunnel

Service

Mere om KB Hallen Station

KB Hallen S-togsstation, beliggende på kanten af Københavns Kommune, åbnede for togtrafik i 2005. Stationen ligger på linje F, som går fra Hellerup til Ny Ellebjerg. S-togsnettet består af 6 S-togslinjer, der fungerer som bindeled mellem København og Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge. Du kan derfor uden problemer rejse fra indre by til et yderområde i hovedstaden og Sjælland, hvad end du pendler til dagligt eller ej. S-tog er kendetegnet ved både korte og lange strækninger mellem stationerne, hyppige afgangstider, korte stationsophold samt et bredt udbud af linjer og retninger.

På KB Hallen Station finder du gode adgangsforhold med trappe og elevator, hvilket gør stationen brugbar for alle. Derudover er der både bil, cykel- og aflåst cykelparkering. Hvis du vil vide mere om de generelle forhold på S-togsstationerne, kan du læse mere her! Som på alle andre stationer finder du naturligvis også en billetautomat på KB Hallen S-togsstation.

Køb billet på DSB.dk

Når du kører med S-toget, skal du som altid have en gyldig billet, når din rejse starter. Gyldigheden er afhængig af det antal zoner, du har betalt for samt tidsperioden, din billet skal bruges i. Har du købt en gyldig billet eller kort, kan du rejse frit i S-togene på tværs af linjerne. Derudover kan du tilmed rejse frit mellem metro, busser og regionaltogene på samme billet eller kort, da hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Som betalende voksen kan du altid tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen. Når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn, som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.

Når du køber din billet her på DSB.dk, på DSB app eller i en billetautomat på stationen, bestemmer du selv, hvilke transportmidler du bruger inden for zonerne, du har betalt for.

Tjek køreplaner her!

Her på siden kan du tjekke alle køreplanerne der, hvor du også finder S-togsplanerne. Er du i tvivl, om hvornår dit tog går, eller hvilken forbindelse du skal med for at nå en bestemt destination? Få et overblik på linjekortet, hvor alle linjer er illustreret med farver og bogstaver. Du kan også sammensætte din egen køreplan, der tager højde for dine planer – såsom ugedage, tidspunkter, start- og slutdestination. 

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.