Kauslunde Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Kauslunde

Kauslunde Station er beliggende i Middelfart Kommune og er en del den jernbane, som strækker sig på tværs af Fyn mellem Nyborg og Fredericia. Fra Kauslunde Station kan du stige på Regionaltoget, som kører på en strækning mellem Fredericia og Odense. Med Regionaltoget kan du rejse lokalt på Fyn. Går din rejse derimod østpå mod København, så må du skifte til en anden togforbindelse i Odense, og ligeledes må du skifte i Fredericia, hvis du skal rejse mod Aarhus i Jylland.

Find din billet til eller fra Kauslunde St.

Her på dsb.dk tilbyder vi et væld af billet- og kortløsninger, således at du kan finde den billettype, der passer bedst til dig og dine rejsevaner. Hvad end du er pendler, ung, pensionist eller blot rejser i ny og næ til eller fra Kauslunde Station, så har vi en billet eller et kort til dig. Som pendler findes der forskellige løsninger, som netop tager højde for, at du rejser meget og ofte på den samme strækning. Det samme gælder studerende eller unge, som pendler til og fra uddannelse eller fritidsinteresser. Du kan læse mere om mulighederne som pendler eller ung og studerende her! 

Rejser du med Rejsekort?

Hvis ikke du allerede er den glade bruger af et Rejsekort, så har du et smart, brugervenligt og overskueligt system til gode! Rejsekortet fungerer som en landsdækkende billet, som du kan bruge på tværs af busser, metro, regionaltog og S-tog. Rent praktisk fungerer det sådan, at du tjekker ind, når din rejse påbegyndes, og ud igen, når din rejse er slut. Alt du skal sørge for er, at der er penge på kortet. Der findes forskellige tank-op-løsninger samt kundetyper til kortet, så du nemt kan finde den kombination, der passer dig og dine rejsevaner bedst. Læs meget mere om fordelene ved et Rejsekort her.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.