Jyderup Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Jyderup Station

Fra Jyderup Station, der er beliggende i Holbæk Kommune, kan du stige af og på Regionaltoget, som kører på strækningen mellem København og Kalundborg. Jyderup Station ligger på Nordvestbanen, som er den jernbane, der strækker sig mellem Kalundborg og København. Går din rejse eksempelvis vestpå over Fyn og Jylland, så må du skifte til i Roskilde eller Høje Taastrup.

Find din rejse og billet

Hos DSB tilbyder vi forskellige billetter, således at du finder en, der passer perfekt til dine rejsevaner og behov. Hvad end du rejser en sjælden gang imellem eller hver dag i ugen, så har vi et kort eller en billetløsning, der passer til dig. Når du søger på din rejse, vil du blive præsenteret for standard enkelt- og returbilletter. Men er du ude i god tid, så kan du eventuelt gå efter en af DSB Orange-billetterne, der i princippet er standardbilletter – bare billigere. Rejser du ofte og langt, så kan det være rart at vide, at der er ro omkring dig, når du rejser. Med en DSB 1’ billet er du sikret en plads i DSB 1’ kupeen og kan samtidig nyde forskellige forfriskninger afhængig afgang og rute. Du kan læse mere om DSB Orange og DSB 1’ her!

Tag toget og rejs med DSB

Der er mange fordele ved at tage toget, når du skal rejse. Først og fremmest slipper du for at skulle sidde i fast i trafikken i myldretiden, når alle andre også skal hjem fra arbejde. Derudover er der gode muligheder for, at du skal nyde et afbræk fra hverdagen, når du sidder i toget. Nogen bruger tiden på at arbejde, forberede sig til en skoledag eller andet, mens andre lukker øjnene, læser avisen eller lytter til musik. Det er helt op til dig, hvordan du udnytter tiden i toget. Vi sørger for, at rammerne for din rejse er gode – det er op til dig at udnytte dem.