Jersie Station

 

Adgangsforhold

 • Elevator
 • Trapper

Service

Mere om Jersie Station

Jersie S-togsstation er beliggende i Solrød Kommune, nærmere bestemt Jersie Strand, og er en del af det Københavnske S-togsnetværk. Jersie S-togsstation ligger på Køgebugt-banen, som strækker sig fra Køge til Holte. Undervejs på strækningen, der på linjekortet har tilnavnet Linje E, passerer S-toget København H, Nørreport Station og indre by. Herfra fortsætter toget mod Lyngby og når sidenhen endestationen i Holte. 

Værd at vide om Jersie Station

 • S-togsstationen er beliggende i Solrød Strand, nærmere bestemt Jersie Strand
 • Benyt dig af faciliteterne, der er på Jersie S-togsstation – bl.a. aflåst cykelparkering, handicapparkering, billetautomat, elevator
 • Jersie S-togsstation ligger godt 40 km fra København H
 • Rejsetiden med tog til og fra København H er ca. 30 minutter med S-tog
 • Køb og rejs på en enkelt billet, zonebillet, Rejsekort eller andet gyldigt kort i hovedstadsområdet – læs mere om alle billetter og services, som DSB tilbyder

Kort over Københavns S-tog

S-togsnettet består af 7 S-togslinjer, der fungerer som faste strækninger i Københavnsområdet. Du kan orientere dig i Linjekortet og få et overblik over toglinjerne og deres store omfang, når det gælder stationer og retninger. Hver enkelt S-togslinje er illustreret med farve og bogstav, hvilket gør ruterne og deres sammenfald overskuelige. På kortet kan du derfor nemt udse dig dit udgangspunkt for rejsen, følge linjen og se, hvilke stationer du passerer undervejs.

På DSB.dk kan du også orientere dig i køreplanerne, hvor du også finder de aktuelle S-togsplaner. Men vil du slippe for at skulle lede rundt blandt alle 7 S-togslinjer, så kan du med fordel sammensætte din egen personlige køreplan online. Denne laves, ved at du udfylder formularen på siden, hvorefter den tager højde for valgte stationer, tidspunkter, ugedage og tidsrummet, som planen skal gælde fra og til. Lav din personlige køreplan her. Køreplanen, du selv laver, bliver samtidig opdateret løbende, således at du bliver informeret om sporarbejde eller andre ændringer.

S-tog: kort og godt

 • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
 • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
 • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
 • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
 • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

 • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.