Jelling Station

 

Service

Mere om Jelling Station

Jelling Station er beliggende i stationsbyen Jelling i Vejle Kommune. Fra Jelling Station kan du stige af eller på toget og rejse med både regionaltog og InterCityLyn. Regionaltoget kører på strækningen mellem Fredericia og Struer, mens InterCityLyn kører på tværs af landsdelene. Jelling Station er kun et par stationer fra Vejle, hvorfra du kan skifte til endnu en togtype – InterCity. Det er samtidig her, du skifter, hvis du vil rejse nordpå mod Aarhus og Aalborg. Går din rejse derimod sydpå, så kan du skifte i Fredericia, der på samme måde danner knudepunkt for flere togstrækninger.

Find din rejse og billet

Er du i gang med at planlægge en rejse, der starter eller slutter på Jelling Station? Der findes et væld af billetmuligheder og kort, når du tager toget og rejser med DSB. Når du søger på din rejse, her på dsb.dk, bliver du præsenteret for de standard enkelt- og returbilletter, der passer til din rejse. Alt efter om du skal rejse lokalt i Jylland eller på tværs af regioner og landsdele, så kan du vælge mellem forskellige løsninger. Men hvis du er ude i god tid og ved, at du skal rejse en lang distance og kan rejse uden for myldretiden, så kan du være heldig at kunne købe en DSB Orange-billet. DSB Orange er i princippet samme billet som en standard enkeltbillet – bare billigere. Læs mere om DSB Orange her.

Rejser du som pendler, ung eller andet?

Hvis du rejser i fast dagligdag på den samme strækning, så betegner vi dig som pendler. Det, uanset om du pendler med toget til og fra arbejde, til studiet eller fritidsaktiviteter. At du rejser meget med toget, behøver ikke være en ulempe, det kan sagtens være en fordel. Det betyder nemlig, at du kan få gavn af et af vores mange pendler- og periodekort, der tager højde for dine rejsevaner. Du kan læse mere om mulighederne ved at være pendler her. Når du er ung eller studerende, er der naturligvis også gode fordele at hente. Dem kan du læse mere om her – ung eller studerende.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.