Jægersborg Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper Trapper til og fra perrontunnel

Service

Mere om Jægersborg Station

Jægersborg Station ligger i Gentofte i Nordsjælland, og herfra kommer du nemt og hurtigt rundt i hele Københavnsområdet og til resten af Sjælland takket være blandt andet de gode forbindelser med S-togsnettet. Fra Jægersborg Station kan du tage lokalbanen rundt til diverse andre byer i Nordsjælland, eller du kan hoppe på S-togets linje A eller linje E. Mulighederne er med andre ord mange, når du rejser fra Jægersborg Station, og det er helt op til dig at beslutte, hvor turen går hen næste gang. Blandt faciliteterne på Jægersborg Station finder du blandt andet:

  • En hyggelig forhal med billetautomat, så du kan købe billet på stationen og tage spontant på tur med DSB. I forhallen kan du stå i læ, imens du venter på, at dit tog ankommer på perronen.
  • Nem adgang rundt på stationen med både trapper og elevator, så også gangbesværede og dig med meget bagage på slæb kan bevæge sig ubesværet rundt.
  • Gode muligheder for cykelparkering ved stationen. Tag derfor gerne cyklen fra din bopæl og frem til Jægersborg Station, hvor du kan stige på toget videre til din ønskede destination.

Rejs fra Jægersborg Station i Gentofte i dag. Du kan planlægge din rejse hjemmefra ved at søge vores aktuelle afgangstider fra Jægersborg Station frem her og bestille din billet online. Så er der blot tilbage at få pakket tasken, så du kan tage af sted på dit valgte afgangstidspunkt.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.