Horsens Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag05.30-22.00
Lørdag06.50-22.00
Søndag07.15-22.00

Adgangsforhold

 • Elevator
 • Trapper

Service

 • DSB 7-eleven
 • Billetautomat
 • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
 • Toiletter/Handicaptoilet Der betales med kort. Prisen er 5,00kr. Åbningstiden er kl. 6-22.
 • Forhal Åben alle dage 00.00-24.00.
 • Bagagebokse Pris - lille = 20 kr, stor = 40 kr. Kan kun bruge 5 og 10 kr. mønt
 • Parkering 344 pladser. Belægning: 60% Læs om belægningsprocenten
 • Cykelparkering
 • Aflåst cykelparkering

Mere om Horsens Station

Planlægger du en rejse fra Horsens Station, så kan det være rart at vide, hvad netop Horsens Station har at tilbyde til dig som kunde, så du kan forberede dig bedst muligt på din rejse med DSB. Derfor kan du her på siden læse nærmere om de forskellige faciliteter på Horsens Station, og du kan derefter bestille din billet fra Horsens Station til din slutdestination, så du er klar til at tage af sted med det samme. Fra Horsens kan du køre med InterCity, InterCityLyn og regionaltog.

Masser af gode faciliteter på Horsens Station

Horsens Station er en rigtig god station at rejse fra, og her er alt, hvad du skal bruge, inden du tager afsted på tur. På Horsens Station er der nem adgang til de to perroner med både trapper og elevator, og i dagtimerne og om aftenen kan du vente på dit tog i forhallen, hvis det er koldt udenfor. Ved stationen er der både parkeringsplads og cykelparkering, så du let kan tage bil eller cykel til stationen, når du skal rejse, og Horsens Station har flere toiletter, hvis du har brug for et toilet i ventetiden, indtil toget kommer.
På Horsens Station finder du også en 7-Eleven med masser af gode bud på mad til både den lille og den store sult. Butikken har diverse bake off, sandwiches, salte og søde snacks, salater og drikkevarer for enhver smag, så du kan spise før togturen eller tage maden med dig på farten. Det er vigtigt med god energi til rejsen, så sørg for at få tanket op på både mad og drikke i 7-Eleven, inden du kører. Så er du klar til både selve turen og til de oplevelser, der venter dig der, hvor du er på vej hen!

Rejs fra Horsens Station med DSB

Bor du tæt på Horsens, er Horsens Station måske din nærmeste station, når du skal med toget. Du kan købe din billet i en af billetautomaterne på selve stationen, men du kan også sidde i ro og mag derhjemme og bestille din billet, så du ikke skal tænke på billetkøb, når du når frem til stationen. Selvom stationen er lille og let at finde rundt på, kan det være rart blot at stige på toget velvidende, at du allerede har styr på billetten. Du kan vælge imellem mange forskellige billettyper og afgange på alle tider af døgnet her på DSB.dk, så tag dig god tid til at finde netop den rejse fra Horsens Station, der passer allerbedst til dine behov.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i toget, når du stiger på og rejser fra Horsens Station. Uanset hvor turen går hen, bringer vi dig godt fra A til B, og vi garanterer dig en rigtig hyggelig rejse med DSB! Begynd at planlægge din rejse allerede nu ved at købe dine billetter online, og tag afsted, når det passer dig!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.