Herlev Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag07.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Herlev Station

Planlægger du en rejse til eller fra hyggelige Herlev tæt ved København? Så kommer du ikke udenom Herlev Station, der er en moderne station med masser af muligheder. Du kan læse mere om Herlev Station her på siden, hvorefter du kan bestille din billet til toget og komme afsted med det samme.

Kom nemt rundt i hele Danmark med toget

Herlev Station er en del af det store og, hvis vi selv skal sige det, ret velfungerende S-togsnet i Københavnsområdet. S-togslinje C og S-togslinje H stopper på Herlev Station i begge retninger, og du har således rig mulighed for at komme nemt, hurtigt og billigt rundt i hele Hovedstadsområdet, når du stiger på toget i Herlev. Linje C kører mellem Klampenborg Station og Frederikssund Station via København H og Ballerup Station, imens linje H kører mellem Østerport Station og Frederikssund Station via København H. Du kan skifte mellem de forskellige S-togslinjer lige så meget, som du har lyst til, ligesom at du kan skifte til regionaltog undervejs og dermed komme ud på en længere køretur til resten af Sjælland, Fyn eller Jylland. Hvor går turen hen for dig næste gang?

Få glæde af de mange gode faciliteter på Herlev Station

Herlev Station er en rar station at rejse fra, og på stationen finder du mange forskellige faciliteter, der gør din kommende rejse med toget lidt lettere. Det er nemt at komme rundt på stationen takket være adgang til både trapper og elevator, og ankommer du med bil eller cykel, er der selvfølgelig masser af forskellige muligheder for parkering ved Herlev Station. På den måde kan du nemt tage både bil og cykel til stationen og stige på toget videre herfra. I toget er tiden helt din egen, og du kan nyde køreturen på en helt anden måde end, når du selv sidder bag rattet. Derfor bruger mange en kombination af cykel og tog eller af bil og tog til dagligt, når de skal til og fra arbejde og studie, og for mange er det den helt perfekte kombination, der gør hverdagen mere fleksibel!
På Herlev Station kan du købe lidt lækkert til din rejse i den lokale 7-Eleven, hvor du kan få stillet både den lille og den store sult på farten. 7-Eleven på Herlev Station har både salater, sandwiches, bake off og diverse snacks, så du kan føle dig mæt hele vejen og ankomme veloplagt til din endelige destination på rejsen.

Køb din billet online, og rejs til og fra Herlev Station med DSB

Vil du gerne rejse med toget fra Herlev Station, er det vigtigt, at du husker billetten. Du kan købe din billet i billetautomaten på Herlev Station, eller du kan booke din billet hjemmefra online her på DSB.dk, hvor du også finder alle vores forskellige afgangstider. Bestil din billet online i dag, og kom afsted, når det passer dig. Vi glæder os til at se dig på Herlev Station og i toget, hvor du kan slappe af og nyde turen helt på dine egne præmisser!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.