Herfølge Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Herfølge Station

Herfølge Station er beliggende på Jernbanen Lille Syd i Køge Kommune. Herfølge Station ligger på Østsjælland, hvor Lille Syd kører mellem Roskilde og Næstved over Køge. På Herfølge Station kan du stige på regionaltog, som netop kører mellem endestationerne Roskilde og Næstved. Nabostationerne er Tureby Station og Køge Station. Fra Køge Station kan du skifte til S-toget, hvor du kan kører mod København. Skal du derimod fange en togforbindelse, der kører over broerne, så kan du skifte til InterCity i Roskilde.

Tjek køreplanen inden afgang

Hvis du vil orientere dig eller tjekke op på køreplanen, så er der flere måder, du kan gøre det på. På dsb.dk kan du i trafikinformationen få et overblik over togtrafikken i Danmark. Det er her, du kan tjekke op på dagens ændringer, afgangstavler og køreplaner. Du finder trafikinformation her. Vil du derimod have mulighed for at blive opdateret undervejs, når du er på farten, kan du via DSB app få samme informationer. Her bliver du opdateret med relevant og aktuel information om din egen togrejse og eventuelle ændringer. Derudover kan du i appen købe og opbevare din billet eller kort. Du har med andre ord alt, hvad du skal bruge, lige ved hånden med DSB app. Vil du vide mere om fordelene med appen? Læs mere her.

Rejs med DSB på Sjælland

Fra Herfølge Station har du mulighed for at rejse med Regionaltoget. Men det er langt fra den eneste mulighed for togrejse, du finder på Sjælland. Foruden Regionaltoget kan du fra Roskilde stige på InterCity og i Høje Taastrup kan du tage InterCityLyn, som begge kører på tværs af landsdelene og lyntoget med få stop undervejs. Regionaltoget kører lokale korte og mellemlange turen, som den fra Roskilde til Næstved, hvor du samtidig vil opleve flere standsninger på strækningerne. Ønsker du et visuelt overblik over alle togruterne på Sjælland og i Danmark? Tag et kig på Rutekortet her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.