Hellerup Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag07.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Hellerup Station

I det skønne Nordsjælland finder du Hellerup, der blandt huser det populære Experimentarium og Gammel Hellerup Gymnasium. Hellerup ligger imellem Gentofte og Københavns Nordvest-kvarter, og Hellerup har ry for at være et af de finere kvarterer i Københavnsområdet. Hellerup Station ligger dog, trods navnet, på kanten til det ydre Østerbro, men du er stadig meget tæt på selve Hellerup, når du tager toget til Hellerup Station med S-togets linjerne F, A, E og C.
Det er let at komme til og fra Hellerup Station med toget, når du rejser med DSB, og her på siden kan du læse mere om de forskellige faciliteter, som Hellerup Station kan tilbyde dig som rejsende – uanset om du tit rejser til og fra Hellerup Station, eksempelvis som pendler, eller du kun lejlighedsvis besøger stationen.

Lækre faciliteter, der gør hverdagen lettere

Hellerup Station servicerer både S-togene og de regionale kystbanetog, og der bevæger sig derfor mange toge igennem Hellerup Station hver eneste dag. Hellerup Station er en flot station med mange skønne faciliteter, der gør det lettere for dig at rejse med toget, og på Hellerup Station finder du først og fremmest masser af parkeringspladser til både bil og cykel, så du kan let kan transportere dig frem til Hellerup Station og tage toget videre herfra. Parkeringen er gratis, og der er meget sjældent optaget på pladserne ved stationen.
Der er adgang til Hellerup Station med både trapper og elevator, og i stationsbygningen kan du købe lidt lækkert med til turen i 7-Eleven, der byder på lidt godt til både den søde og den salte tand. Her kan du få stillet sulten og vælge imellem mange sunde muligheder blandt alt fra sandwiches og salater til nødder og bake off. Der er selvfølgelig også kolde drikkevarer at skylle maden ned med og lidt lækkert sødt eller salt til at slutte måltidet af med. Spis på stationen inden afgang, eller tag maden med dig på farten, så du kan få lidt fornyet energi undervejs på din rejse. Det er særligt vigtigt, hvis du skal rejse langt, og du gerne vil være frisk og veloplagt, når du når frem til din endelige destination.

Rejs fra Hellerup Station med DSB allerede i dag

Med DSB kan du rejse fra Hellerup Station, når det passer dig allerbedst, og vi har afgange med toget både morgen, middag og aften. Du kan altid booke din billet hjemmefra ved at købe den online på DSB.dk, hvor vi har afgange og billettyper til ethvert behov. Så er du hurtigt klar til at tage af sted med toget til din ønskede destination, og vi glæder os meget til at byde dig velkommen indenfor!
Husk også at bestille pladsbillet, så du kan være sikker på at kunne sidde ned hele vejen. Det er rart at kunne sidde ned og nyde turen, imens du bruger tiden præcist, som du har lyst til. Køb din billet online, og rejs med DSB i dag!