Hedensted Station

 

Adgangsveje

  • Elevator
  • Trapper mellem perronerne

Service

Mere om Hedensted Station

Hedensted Station er en jernbanestation beliggende på strækningen mellem Esbjerg Station og Aarhus H. Ønsker du at rejse med enten InterCity eller InterCityLyn, kan du skifte forbindelse i Vejle eller Horsens.

DSB app – alt samlet på ét sted

For at gøre det nemt for dig, har vi samlet flere af de vigtige funktioner, som du måske allerede bruger dagligt i forbindelse med din togrejse, på ét sted. I DSB app har du alt, hvad du skal bruge, lige ved hånden, når du er på farten. Her kan du blandt andet købe billetter, forny dit kort og opbevare det hele i appen. Derudover vil du modtage aktuel trafikinformation, når det er relevant for dig, og så kan du tjekke op på køreplanen og afgangstiderne. Du kan læse mere om DSB app her!

Tjek køreplanen fra Hedensted Banegård

På dsb.dk kan du til enhver tid tjekke, hvilke afgange der er fra Hedensted Banegård. Alt du skal gøre er at oplyse dine rejsedetaljer, hvorefter du vil se, hvilke ruter og afgange der er i spil for dig. Hvis du vil, kan du købe billetten her med det samme. Ønsker du at orientere dig om køreplanerne og mulige ændringer, så kan du i trafikinformationen finde netop den slags information. Her kan du tilmed lave din egen personlige køreplan, som tager højde for de oplysninger, du taster ind såsom ugedage, strækning og tidsrum.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.