Hedehusene Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator Ingen elevator til spor 2/3.
  • Trapper

Service

Mere om Hedehusene Station

Hedehusene Station er beliggende i Høje Taastrup Kommune. Herfra kan du stige på Regionaltoget, der strækker sig på tværs af Sjælland fra Slagelse til København. Fra Hedehusene Station kan du altså køre med regionaltog ind til København eller ud i områder af regionen såsom Næstved eller Kalundborg. Har du derimod en længere rejse foran dig, som går over Storebælts- eller Lillebæltsbroen, så må du tage toget et enkelt stop til Høje Taastrup Station, hvorfra du kan fange togforbindelser med både InterCity og InterCityLyn.

Rejser du med Rejsekort?

Er du på udkig efter en enkelt standardbillet i ny og næ, eller rejser du oftere end det? Så kan et Rejsekort meget vel være en fordel for dig. For ideen med Rejsekortet er, at rabatten afhænger af, hvor du rejser, hvor meget du rejser, og hvornår du rejser på dagen. På den måde kan du være sikker på, at du får den rette pris på din rejse fra gang til gang. Alt du skal gøre er at tjekke ind, når din rejse påbegyndes, og ud igen, når din rejse er slut. Du skal ikke bekymre dig om zoner, priser og rabatter, når du bruger Rejsekortet – det regner helt automatisk den rette pris ud for dig. Rejsekortet findes desuden i forskellige kundetyper, hvilket betyder, at du får en løsning, der passer perfekt til dine rejsevaner og behov. Læs mere om Rejsekort her!

Tag toget og rejs med DSB

Fordelene ved at tage toget er mange, så fleksibilitet, arbejdsro og en velfortjent pause er bare få af dem. Med toget kan du rejse på tværs af landet eller til den næste station, det er op til dig. Du skal bare sørge for at læne dig tilbage og nyde turen uanset, hvor lang eller kort den er. I hverdagen slipper du for at bekymre dig om trafikken, køen på motorvejen og tidsplanen, som bliver presset. I toget er der samtidig ro, så du kan nyde morgenkaffen og dagens avis på vej på arbejde. Man skal se toget som en pause, et pusterum og en god mulighed for at koble fra.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.