Havdrup Station

 

Adgangsveje

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Havdrup Station

Havdrup Station er beliggende på jernbanen Lille Syd, som strækker sig mellem Roskilde og Næstved via Køge. Stationen ligger nærmere bestemt i Havdrup by i Solrød Kommune, hvorfra du kan stige på Regionaltoget, der kører mellem Roskilde og Næstved. Fra Roskilde Station kan du skifte til InterCity, som både kører vestpå over Fyn mod Jylland og østpå mod København. Skal du derimod på en længere rejse, kan du på Høje Taastrup Station skifte til InterCityLyn, som kører på tværs af landsdelene.

Find din billet her på dsb.dk

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den mest fordelagtige for dig? Vi tilbyder et hav af forskellige billettyper og kort, som du kan benytte dig af, når det gælder rejser med tog. Eftersom at der ikke er to rejsende, der er ens, tilbyder vi forskellige muligheder – hvorfor der med garanti også er en billet eller et kort til dig. Kan du tilslutte dig gruppen af pendlere, unge og studerende eller måske pensionister? Vi tilbyder kort, der tilgodeser din situation og dine rejsevaner for på den måde at gøre det så nemt og fordelagtigt for dig som muligt. Ønsker du et kort, du kan bruge i hele landet på alle slags rejser? Rejsekortet er en landsdækkende billet, som du bruger ved at tjekke ind og ud ved rejsens start og slutning. Læs om Rejsekortet her.

Alt ved hånden med DSB app

Er du en af dem, der sætter pris på at være opdateret, selv når du er på farten? Hos DSB har vi gjort det nemt for dig ved at samle flere vigtige funktioner på ét sted, i DSB app. Med DSB app kan du både købe, forny og opbevare billetter og kort og samtidig orientere dig om din rejse undervejs. Hvis du derimod ikke har købt en billet eller besluttet dig for en rute, kan du nemt tjekke den næste afgang på appen. På den måde har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden, når du rejser. Hvis du vil vide mere om fordelene med DSB app.