Hareskov Station

 

Service

Mere om Hareskov Station

I den nordvestlige bydel i Storkøbenhavn, Hareskovby, ligger Hareskov S-togsstation. Stationen er beliggende i Furesø Kommune på Farumbanen, der strækker sig fra Farum til Høje Taastrup, hvor S-togets linje B og Bx kører. På linjekortet, hvorpå du kan se de 7 S-togslinjer illustreret med farver og bogstaver. Her på siden finder du desuden alle de informationer, der måtte være relevante for dig og din S-togsrejse. Tjek både køreplaner og ændringer i togtrafikken her i Trafikinformationen.

Fra Hareskov til København H

Hvis du, som så mange andre, pendler dagligt til og fra Hareskov, så kan du med fordel gøre brug af Københavns S-togsnet. S-togene består som sagt samlet set af 6 hovedlinjer, der alle passerer gennem indre by og Københavns Hovedbanegård dagligt. Herfra kan du rejse i forskellige retninger ud af byen. På tværs af hovedlinjerne løber Linje F, der strækker sig fra Hellerup til Ny Ellebjerg. Linje F fungerer som et naturligt bindeled, eftersom at denne bane gør det nemt for de rejsende at skifte retning allerede før centrum af København. Linjen krydser Farumbanen, hvorpå Hareskov S-togsstation ligger, i Ryparken. Herfra er det muligt at fortsætte nord på mod Hellerup eller vest på mod Bispebjerg. På DSB.dk kan du undersøge afgangstider for de forskellige linjer og dermed finde din billet og prisen på den.

Billetter og kort på DSB app

For at gøre det nemmere for dig, har vi hos DSB samlet flere vigtige funktioner i DSB app – så har du alt, hvad du skal bruge, samlet ét sted og lige ved hånden. DSB appen fungerer som fremtidens billetautomat, eftersom at du her kan købe og opbevare billetter og kort, til når du blandt andet rejser med S-toget. Er du indehaver af et DSB Pendlerkort, kan du købe og forny dit kort i appen, lige som du kan benytte et Ungdomskort i appen. Derudover får du den trafikinformation, der er relevant for dig gennem appen. Læs mere og bliv klogere på DSB app her!

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.