Hadsten Station

 

Adgangsveje - tunnel mellem perronerne

Service

Mere om Hadsten Station

Hadsten Station er en jernbanestation beliggende i Østjylland, nærmere bestemt Hadsten i Favrskov Kommune. Jernbanestrækningen er opdelt i flere delstrækninger, hvor Hadsten Station er beliggende på strækningen mellem Aarhus og Randers Station. Hadsten Station ligger midt mellem Hinnerup og Langå Station og betjener typisk rejsende, der pendler til enten Aalborg, Randers eller Aarhus. Fra Hadsten Station kan du fange togforbindelser, som køres af InterCity.

Rejs til og fra Hadsten Station

Fra Hadsten Station har du mulighed for at rejse mod nord eller sydpå. Har du derimod planer om at rejse til Fyn og København eller vestpå mod Esbjerg eller Struer, så må du skifte i Aarhus. På Aarhus Hovedbanegård kan du køre med togforbindelser med både regionaltog, InterCity og InterCityLyn. Regionaltoget kører typisk korte og mellemlange strækninger indenfor landsdelene, hvor InterCity og InterCityLyn kører på tværs af landsdelene. Lyntoget har samtidig få stop på strækningen. På Rutekortet over alle togruterne i Danmark kan du orientere dig og få et visuelt overblik.

Find den rette billet til din rejse

Hvad end du pendler på samme strækning dagligt, rejser over Storebælt et par gange om måneden eller blot rejser med tog et par gange om året, så har vi en god billet- eller kortløsning til dig. Hvis du er en af dem, der dagligt rejser med toget eksempelvis mellem Hadsten og Aalborg til og fra arbejde eller studie, så kan et pendlerkort være løsningen for dig. Der findes forskellige typer af pendlerkort – du kan læse om hver enkelt her. Skal du derimod blot rejse med toget få gange på besøg eller for andre ærinder, så kan du nemt købe en standard enkelt- eller returbillet. Du bliver præsenteret for billetten og prisen for din rejse, når du søger på den her på hjemmesiden.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.