Gørding Station

 

Service

Mere om Gørding Station

Er du midt i planlægningen af en rejse, eller er du fast rejsende fra Gørding Station? Uanset hvad så er det her, du finder information om netop Gørding Station. Denne station er en del af Lunderskov-Esbjerg-strækningen. Gørding er en stationsby i Sydvestjylland, nærmere bestemt Esbjerg Kommune. Fra Gørding station kan du fange togforbindelser, der køres af Regionaltoget. Regionaltoget kører på strækningen mellem Aarhus og Esbjerg, men stiger du af i Lunderskov, Fredericia eller Vejle, så kan du nemt skifte til enten InterCity eller InterCityLyn.

Find din rejse, og køb billet her!

Du kan til enhver tid søge på din rejse og på den måde se, hvilke enkelt- og returbilletter der er på din rejse. Hvis det drejer sig om en enkelt rejse i ny og næ, kan du med fordel holde øje med DSB Orange-billetterne, som er almindelige standardbilletter – bare billigere. DSB Orange-billetter kræver dog, at du er ude i god tid samt, at du kan rejse på andre tidspunkter af dagen end midt i myldretiden. Læs mere om DSB-Orange her. Har du en lang rejse foran dig, som eksempelvis over Storebælt, så kan du overveje, om en DSB 1’ billet er noget for dig. På DSB 1’ får du pladsgaranti samt ekstra forplejning på rejsen, og så sidder du desuden i en DSB 1’ kupé. Du kan tage et kig på DSB 1’ her.

Tag toget og rejs med DSB

Toget er en god måde, hvorpå du kan rejse på tværs af landet eller blot til den næste by med ro omkring dig. I toget læner du dig blot tilbage og nyder turen. Du skal ikke bekymre dig om trafik i myldretiden, kø eller en presset tidsplan. I toget er der ro til, at du kan nyde morgenkaffen og dagens avis på vej på arbejde eller nå lidt arbejde undervejs. Mange pendlende studerende bruger på samme måde tiden i toget som en mulighed for at nå lektierne eller forberedelsen inden skoledagen. Man skal se toget som en pause, et pusterum og en god mulighed for at slappe af.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.