Glostrup Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag08.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Parkering

Hvis du skal parkere på Glostrup station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat, DSB 7-Eleven og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Glostrup Station

Glostrup Station ligger centralt i Glostrup, og herfra kan du tage flere busser samt S-tog linje B og S-tog linje Bx, hvorved du nemt kan komme bredt rundt i hele Københavnsområdet. Det er os hos DSB, der tager os af togdriften på Glostrup Station, og vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i toget på en af vores to S-togslinjer linje (B og Bx), der kører igennem Glostrup Station. S-togets linje B og Bx kører mellem Farum Station og Høje Taastrup Station via København H.

Mange gode faciliteter på Glostrup Station

Glostrup Station er en god station at rejse fra, og her finder du flere faciliteter, der gør det lettere for dig som rejsende med toget. Blandt faciliteterne på Glostrup Station kan blandt andet nævnes:

  • Nem adgang til stationen med enten trapper eller elevator, så også gangbesværede samt dig, der måske har meget med dig på slæb, let kan bevæge sig frit rundt på stationen
  • En 7-Eleven med et stort udvalg af alt fra bake off, salater og sandwiches til chips, slik og nødder, så du kan få stillet sulten, når du er på farten
  • Cykelparkering samt en stor parkeringsplads med masser af plads til parkering af bil, så du nemt kan tage enten bilen eller cyklen til stationen og derefter kan tage toget videre herfra

På Glostrup Station er der plads til alle, og vi håber, at du får en god oplevelse med at være på stationen, indtil dit tog ruller ind på perronen. Stig ombord, find en plads, læn dig tilbage og nyd turen. Det giver en ganske særlig frihed at køre med tog, og det håber vi, at du vil kunne mærke, når du kører med S-toget fra Glostrup Station.

Køb din billet online, og rejs fra Glostrup Station med DSB

Hvor vil du helst rejse hen? Takket være S-togsnettet er det nemt at komme rundt med toget til det meste af Hovedstadsområdet, ligesom at du kan skifte til regionaltog eller lokalbaner og komme rundt til resten af Danmark. Tag familie og venner med under armen, eller rejs alene, og nyd tiden helt for dig selv!
Med andre ord er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvor turen med toget kan gå hen for dig næste gang, og vi garanterer, at der venter mange spændende oplevelser på dig forude, hvis du tør at gribe alle mulighederne. Du kan starte med at finde den perfekte afgang til dine behov her på DSB.dk, hvor du finder alle vores aktuelle afgangstider og billettyper. Du kan rejse både morgen, middag og aften fra Glostrup Station, så køb din billet i dag, pak tasken, og tag afsted til stationen. Stig på toget, og kør ud i det blå med DSB – så er du altid sikret en god rejse fra Glostrup Station!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.