Give Station

 

Service

Mere om Give Station

Planlægger du en rejse til eller fra Give Station? Her på dsb.dk finder du alt, hvad der er nødvendigt at vide om togrejserne i Danmark. Læs med, og bliv klogere på alt, hvad der gælder togforbindelser, billetter og priser. Give Station er beliggende i Sydjylland, nærmere bestemt i Vejle Kommune. Stiger du på i Give, så rejser du på Vejle-Holstebro-strækningen, som strækker sig fra Vejle via Brande og Herning til Holstebro.

Tag toget og rejs med DSB i Sydjylland

Give Station er beliggende i Give Stationsby i det centrale Jylland. Fra Give Station kan du rejse med både regionaltog og InterCityLyn, som dækker store dele af hele Danmark. Fra Stationen kan du fange togforbindelser, der går i den nordlige retning mod Struer og sydover mod Vejle og Fredericia. Fra Vejle og Fredericia kan du skifte til InterCity, som også har strækninger, der dækker både nord, syd, øst og vest. Tag et kig på Rutekortet her, hvis du vil have et visuelt overblik over togruterne i Danmark.

Find den rette billet eller kort

Når du er klar til at købe billet til din rejse, så skal du være opmærksom på det store udvalg – der er en billettype til enhver rejsendes behov og vaner. Hvad end du pendler dagligt eller rejser som turist eller pensionist, så er der en løsning til dig. Foruden standardbilletter som enkelt eller returbillet, så kan du også vælge at rejse på et kort. Rejser du ofte, enten som studerende eller til og fra arbejde på den samme strækning dagligt, så kan det være en god idé at undersøge mulighederne for et pendlerkort. Du kan læse meget mere om alle billet- og korttyperne her!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.