Fuglebakken Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

  • Billetautomat
  • Cykelparkering

Mere om Fuglebakken Station

Fuglebakken S-togsstation er beliggende på Frederiksberg, der, hvor linje F krydser Borups Allé. Stationen er af den slags, der i folkemunde kaldes et trinbræt. Et trinbræt er en lille jernbanestation, der blot er udstyret med en perron, billetautomat samt ventesal eller -område. Fuglebakken S-togsstation er som sagt station på Linje F, der strækker sig fra Hellerup til Ny Ellebjerg, hvilket betyder, at banen bevæger sig på tværs af de resterende S-togslinjer.

Fra Fuglebakken St. til København H

Der er mange, der rejser med S-toget til dagligt – uanset om de pendler lange eller korte strækninger. Med S-toget kan du uden problemer rejse fra Københavns indre by til de ydre dele af hovedstaden. S-toget fungerer både som storby-, lokalt og regionalt tog med henholdsvis korte og lange strækninger mellem stationerne. I Hovedstaden udgør S-toget, sammen med metro, busser og regionaltog et sammenhængende og velfungerende infrastrukturelt system. Rejser du fra Fuglebakken Station kan du stå på København H inden for 15 min, det kræver bare, at du skifter tog i Ryparken eller Flintholm på Linje F.

Rejs med Københavns S-togsnet

S-toget giver dig mulighed for at rejse med toget i mange forskellige retninger, eftersom at de fleste baner tager udgangspunkt i centrum – altså København H og Nørreport Station. Hele S-togsnettet består af 6 S-togslinjer, som i Linjekortet er visualiseret, navngivet og farvekoordineret. Det er med andre ord her, du kan få det store overblik over al S-togsaktivitet. Er du mere til den digitale løsning, så kan du på DSB appen også følge med i den daglige trafikinformation samt tjekke køreplaner. Læs mere om DSB app her. I DSB app kan du tilmed opbevare din billet, så du altid har den lige ved hånden.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.