Fuglebakken Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Fuglebakken Station

Fuglebakken S-togsstation er beliggende på Frederiksberg, der, hvor linje F krydser Borups Allé. Stationen er af den slags, der i folkemunde kaldes et trinbræt. Et trinbræt er en lille jernbanestation, der blot er udstyret med en perron, billetautomat samt ventesal eller -område. Fuglebakken S-togsstation er som sagt station på Linje F, der strækker sig fra Hellerup til Ny Ellebjerg, hvilket betyder, at banen bevæger sig på tværs af de resterende S-togslinjer.

Fra Fuglebakken St. til København H

Der er mange, der rejser med S-toget til dagligt – uanset om de pendler lange eller korte strækninger. Med S-toget kan du uden problemer rejse fra Københavns indre by til de ydre dele af hovedstaden. S-toget fungerer både som storby-, lokalt og regionalt tog med henholdsvis korte og lange strækninger mellem stationerne. I Hovedstaden udgør S-toget, sammen med metro, busser og regionaltog et sammenhængende og velfungerende infrastrukturelt system. Rejser du fra Fuglebakken Station kan du stå på København H inden for 15 min, det kræver bare, at du skifter tog i Ryparken eller Flintholm på Linje F.

Rejs med Københavns S-togsnet

S-toget giver dig mulighed for at rejse med toget i mange forskellige retninger, eftersom at de fleste baner tager udgangspunkt i centrum – altså København H og Nørreport Station. Hele S-togsnettet består af 6 S-togslinjer, som i Linjekortet er visualiseret, navngivet og farvekoordineret. Det er med andre ord her, du kan få det store overblik over al S-togsaktivitet. Er du mere til den digitale løsning, så kan du på DSB appen også følge med i den daglige trafikinformation samt tjekke køreplaner. Læs mere om DSB app her. I DSB app kan du tilmed opbevare din billet, så du altid har den lige ved hånden.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.