Friheden Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag08.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Friheden Station

Friheden Station – ser man på navnet, kan det da ikke være andet end et rart sted at rejse til og fra. Det er det heldigvis også, hvis du spørger os hos DSB, der kører på strækningen til og fra Friheden Station med S-togets linje A på daglig basis. Her på siden kan du læse mere om selve stationen og om de faciliteter, som stationen har at tilbyde til dig som rejsende. Vi glæder os til at se dig på din næste togrejse, der går forbi Friheden Station.

På rejse til og fra Friheden Station i Hvidovre

Friheden Station er beliggende centralt i dejlige Hvidovre, hvor du stadigvæk er tæt på byen, men hvor du alligevel kommer lidt væk fra det pulserende København for en stund. Og hvem kan ikke bruge lidt ro og højere til himlen fra tid til anden? Når du ruller ind på Friheden Station, vil du hurtigt kunne mærke roen, der sænker sig – uanset om det er første gang, at du besøger stationen i Hvidovre, eller du er på vej hjem efter en dag væk fra byen.

Gode faciliteter øger bekvemmeligheden

Friheden har mange gode faciliteter, der gør det lettere for dig som rejsende at tage på både korte og længere ture med toget. Ved stationen er der masser af plads til parkering af både bil og cykel, så du let kan køre til stationen og tage toget videre herfra til din slutdestination. Før du stiger på toget, kan du tanke op på lækker mad og drikke i 7-Eleven på Friheden Station, hvor der forhandles både bake off, sandwiches, salater, diverse drikkevarer og lidt til den søde eller salte tand. Du behøver således aldrig at blive sulten på din rejse, når blot du husker at aflægge 7-Eleven et besøg, inden du stiger på toget og finder dig godt til rette.
På selve togturen kan du bruge tiden præcist, som du har brug for og lyst til. Slap af med god musik i ørerne, læs en god bog, eller snup en lille lur, imens du har muligheden for det. Du kan også udnytte tiden i toget til at indhente arbejde eller lektielæsning, ligesom at du selvfølgelig kan hygge dig med sidemanden – hvem ved, måske I er på vej samme sted hen og kan fordrive ventetiden sammen? Nye venskaber opstår på vej til og fra Friheden Station i Hvidovre, og vi håber meget, at du vil nyde at rejse med os, når du skal nå godt frem fra A til B.

Køb din billet online, og tag afsted med DSB

Planlægger du en tur til eller fra Friheden Station, er det vigtigt, at du husker at købe billet til toget. Det kan du gøre i en af billetautomaterne på stationen, når du er på vej afsted, men du kan også vælge at forberede dig godt hjemmefra ved at købe din billet online her på DSB.dk. Du kan vælge imellem mange forskellige afgange og billettyper, så find en afgang morgen, middag eller aften i kombination med den helt rigtige billettype, og tag afsted med DSB, når det passer dig allerbedst!

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.