Fredericia Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag07.00-19.00

Adgangsforhold

 • Elevator
 • Trapper

Service

 • DSB 7-eleven
 • DSB Billetautomat Billetautomat i forhal samt ved Vestindgangen Læs mere om billetautomaterne
 • Snackautomat -på perron ved spor 3/4 og 9/10
 • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
 • Toiletter Der betales med kort. Prisen er 5,00kr. Åbningstiden er kl. 6-22.
 • Forhal Åben hele døgnet
 • Bagagebokse Pris pr påbegyndt døgn: lille = 20 kr (bruge 4x5 kr) , stor = 40 kr (bruge 4x10 kr.)
 • Parkering ca. 160 pladser. Belægning: 70% Læs om belægningsprocenten
 • Cykelparkering
 • Aflåst cykelparkering

Mere om Fredericia Station

Om du er på vej fra Jylland til Fyn eller Sjælland, eller om du er på vej fra Fyn eller Sjælland til Jylland, kommer du ikke udenom Fredericia Station. Måske du blot tager et pitstop på stationen, inden du skal videre med InterCity, InterCityLyn eller regionaltog, eller måske det netop er på Fredericia Station, at du begynder din rejse? Uanset hvad tager vi os godt af dig på Fredericia Station med gode faciliteter, så din rejse kan blive så behagelig som overhovedet muligt. Læs om de forskellige faciliteter på Fredericia Station nedenfor.

Mange gode faciliteter på Fredericia Station

Fredericia Station er en moderne station med mange forskellige faciliteter, der gør det lettere for dig som rejsende med toget. Blandt faciliteterne på Fredericia Station finder du blandt andet:

 • Adgang til stationen med både trapper og elevator, så alle kan komme let rundt imellem de forskellige perroner og områder på stationen. Også selvom du måske er gangbesværet, har meget bagage eller skal have en barnevogn og tilhørende barn med dig. Her er plads til alle, og det håber vi, at du vil opleve, når du besøger Fredericia Station.
 • En god 7-Eleven med et varieret udvalg af alt fra sunde måltider til snacks, som du kan tage med dig på farten. Køb både mad og drikke her, så du kan tanke op på ny energi i løbet af turen. Så er du også mere frisk og veloplagt, når du endelig når frem til din slutdestination. I 7-Eleven på Fredericia Station kan du eksempelvis vælge imellem diverse sandwiches, bake off, salater, chips og chokolade for enhver smag samt diverse drikkevarer.
 • Betalingstoiletter og bagagebokse i forhallen, hvor du kan vente på dit tog i læ for vind og vejr. Forhallen er åben hele døgnet rundt og er et trygt sted, hvor du kan slappe af, før du stiger på toget.
 • Mange muligheder for parkering ved stationen. Vi har både cykelparkering og mange parkeringspladser til bil, så du let kan cykle eller tage bilen til stationen, hvor du kan køre videre med toget mod din endelige destination.

Med andre ord er Fredericia Station en rar station at befinde dig på hele døgnet rundt, og selvom du skal hurtigt videre med toget, så er det ganske enkelt bare rart, at selve stationen er behagelig for dig at færdes på. Vi glæder os til at se dig, næste gang du rejser fra Fredericia Station!

Køb din billet online, og tag afsted fra Fredericia Station

Der afgår flere regionaltog i begge retninger fra Fredericia Station hver eneste time, og det er derfor let at komme rundt i hele Danmark med toget, når du rejser med DSB. Du kan købe din billet i en af billetautomaterne på selve stationen, eller du kan bestille billet hjemmefra, inden du tager afsted. Du finder alle vores afgangstider og forskellige typer af billetter her på DSB.dk, hvor du kan vælge netop den afgang og den billettype, der passer allerbedst til dine behov. Vil du rejse morgen, middag eller aften? Det er helt op til dig, for med DSB kan du altid komme godt afsted med toget fra Fredericia Station!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

 • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.