Flintholm Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag06.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Flintholm Station

Flintholm Station er en station på Frederiksberg, der servicerer både S-tog og metro. Stationen ligger på både på S-togets linje F, og Frederikssundbanen, S-togets linje C og linje H, samt på metrostrækningen til Vanløse, og stationen blev indviet i 2004. Flintholm Station har i alt fire spor til S-tog og to spor til metroen, og fra Flintholm Station kan du let komme rundt til det meste af Storkøbenhavn på alle tider af døgnet. Rejs morgen, middag eller aften med DSB via Flintholm Station, og kom hurtigt og sikkert frem til din ønskede destination!

Hyggelig station med mange muligheder

På Flintholm station får du adgang til mange forskellige faciliteter, der gør det lettere for dig som rejsende, når du rejser til eller fra Flintholm Station med toget. På stationen finder du blandt andet:
Parkeringspladser til både bil og cykel, så du kan tage bil eller cykel til Flintholm Station og rejse videre herfra med toget. Det giver en høj grad af fleksibilitet, og du kan trygt lade din bil eller cykel stå på Flintholm Station, indtil du kommer tilbage igen.
Billetautomat til hurtigt køb af billet og toiletter med nem SMS-betaling, der er super lette at bruge
En velassorteret 7-Eleven, hvor du kan tanke op på god og velsmagende energi til turen. Køb din mad og dine drikkevarer her, hvor du får adgang til et sundt og varieret udvalg, der kan tilfredsstille både den lille og den store sult. Hvad kunne du tænke dig til morgenmaden, frokosten eller aftensmaden? Du finder det i 7-Eleven på Flintholm Station, og du kan selvfølgelig tage både mad og drikke med i toget, så du kan nyde lækkerierne på farten.

Køb billet online, og rejs fra Flintholm Station med DSB

Rejser du med DSB, kan du køre på både korte og længere strækninger over hele landet. Fra Flintholm Station kan du komme rundt i det meste af Københavnsområdet, og det tager ikke mange minutter at komme fra sted til sted med S-tog eller metro fra Flintholm Station. Hvor går turen hen for dig næste gang? Du bestemmer selv din destination, og du kan vælge imellem mange forskellige afgange på alle tider af døgnet. Se de aktuelle afgangstider online på DSB.dk, hvor du også kan se de forskellige billettyper og købe den type af billet, der passer bedst til dine behov. Vi glæder os til at tage dig med på tur!
Bestil din billet fra Flintholm Station i dag, pak tasken, og tag afsted imod stationen, hvor du kan stige på toget på dit valgte afgangstidspunkt. Herfra kan du læne dig trygt tilbage og stole på, at vi bringer dig hurtigt, nemt og sikkert frem til din ønskede station. Vi har stor erfaring med at køre over hele landet, og det kommer dig til gode, når du vælger at tage toget frem for at sætte dig bag rattet i bilen. I toget kan du bruge tiden præcist, som du har lyst til – hvad skal du udnytte tiden til, imens du er på farten?

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.