Espergærde Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Espergærde Station

Espergærde Station er en jernbanestation beliggende på Kystbanen og betjenes af de tog, der kører på denne bane mellem København H og Helsingør. Espergærde Station er placeret midt mellem Humlebæk og Snekkersten Station. Her på dsb.dk kan du søge efter din rejse samt finde billetter og priser. Hvad end du rejser som pendler, ung, turist eller pensionist – så har vi også en billetløsning til dig.

Køb billet til eller fra Espergærde St.

Fra Espergærde Station kan du som sagt rejse med Kystbanen, der strækker sig langs den nordsjællandske kyst. Fra Kystbanens endestation, Helsingør, er du ikke mere end 5 km fra nabolandet Sverige og Helsingborg, som kan nås med færge fra byens havn. Modsat Helsingør ligger København H, hvorfra du kan skifte til både S-tog, InterCity og InterCityLyn. Med disse togforbindelser kan du rejse vestpå mod Fyn og Jylland. Når du stiger på toget på Espergærde Station kan du stige af på Hovedbanegården inden for en time, hvorfra du også kan fortsætte videre til Malmø i Sydsverige.

Tjek køreplanen her på dsb.dk

Der er flere måder, hvorpå du kan holde øje, tjekke og orientere dig om DSB køreplanerne både inden og under rejsen. Her på hjemmesiden finder du i trafikinformationen lige netop den form for information. Her kan du tjekke op på dagens ændringer, se oversigtskort over sporarbejder og slå afgangstavlerne op med planlagte og forventede afgangstider. Hvis du i stedet vil have al trafikinformation på din mobiltelefon, så kan du downloade flere forskellige apps, der kan holde dig opdateret. Med DSB app kan du nemt se den næste afgang, hvis ikke du har tjekket din rejse på forhånd. Du kan også købe og forny billetter samt kort i DSB app. Foruden DSB app er Rejseplanen og Landets Puls fra Banedanmark også gode at have ved hånden, når du er på farten. Læs mere om DSB app og de andre her!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Sydsverige

LUK

Rejser til Sydsverige omfatter rejser til 

  • Skåne
  • Halland
  • Blekinge
  • Västra Götaland
  • Kalmar len

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.