Eskilstrup Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator

Service

Mere om Eskilstrup Station

Eskilstrup Station er en jernbanestation beliggende på Falster nærmere bestemt i Guldborgsund Kommune. Fra Eskilstrup Station kan du fange togforbindelser, der strækker sig mellem Rødby Station og København. Det er Regionaltoget, der kører på denne strækning. Eskilstrup ligger mellem Nykøbing F og Nørre Alslev.

Rejs mellem Rødby og København

Fra Eskilstrup Station kan du på under to timer stige af toget i Københavns centrum og på under en time tage færgen fra Rødby. Skal du derimod rejse Vestpå mod Jylland, kan du skifte til et InterCity i Ringsted. Herfra kan du fange togforbindelser, der kører mod Esbjerg, Aarhus og længere nordpå mod Aalborg eller sydpå mod Flensburg. Ønsker du et visuelt overblik over alle togruterne i Danmark? Her kan du se, hvor de forskellige togforbindelser krydser hinanden, og hvor de forskellige typer af tog kører til og fra. Foruden rutekortet har vi også samlet de mest populære togture i Danmark.

Find den rette billet her

Hvad end du rejser som pendler flere gange om ugen, måske endda dagligt, eller få gange om måneden, så har vi en billet, der passer til dig og dine rejsevaner. Vi har et bredt udbud af billet- og kortløsninger.
Når du søger på din rejse her på hjemmesiden og finder din afgang, så bliver du samtidig præsenteret for enkelt- og returbilletter, hvis du skal tilbage med toget igen. Du bliver typisk præsenteret for både standard-, DSB 1’ og DSB Orange-billetter, når du søger på en længere rejse. DSB Orange er et billigere tilbud til dig, der er ude i ekstra god tid og som kan rejse uden for myldretiden. Du kan læse mere om DSB Orange her.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.