Emdrup Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator

Service

Mere om Emdrup Station

Emdrup-kvarteret ligger i det nordvestlige København, og det er også her, at du finder Emdrup Station, hvorfra du kan tage toget rundt til hele Storkøbenhavn. Fra Emdrup Station kører der flere S-tog i timen, der på kort tid kan bringe dig nemt og sikkert fra den ene del af København til den anden. Det er S-togets linje B og Bx  mellem Farum og Høje Taastrup, der kører her, og S-togene passerer blandt andet igennem Københavns Hovedbanegård på ruten. Skal du til eller fra Emdrup Station med toget? Så kan du læse om de forskellige faciliteter på Emdrup Station nedenfor, så du kan føle dig godt forberedt på den rejse, der venter dig forude. Du kan godt begynde at glæde dig allerede nu til din kommende tur med DSB!

En hyggelig station med gode faciliteter

Selvom Emdrup Station ikke er den største station, så er stationen stadig et hyggeligt sted at rejse fra. Stationen består af to perroner, og hele stationen er gennemgribende renoveret inden for de seneste par år, så den fremstår moderne i sit udtryk. Om aftenen og natten er der god belysning på stationen, så den er et trygt sted at færdes – også i døgnets sene timer, hvor du måske er på vej hjem efter en lang dag.
På Emdrup Station er der god plads til parkering af både biler og cykler, så du let kan transportere dig selv frem til stationen og tage toget videre herfra. Her er ikke ventesal, men du kan stadig stå i læ under halvtaget på stationen, så du kan undgå regn og sne på de våde dage, som Danmark desværre har en del af. På stationen finder du også billetautomat, så du hurtigt kan købe din billet og komme afsted på tur, men du kan også vælge at købe din billet hjemmefra, så du har én ting mindre at tænke på, når du skal på rejse med toget. Det kan du læse mere om nedenfor.

Køb billet online, og rejs med DSB fra Emdrup Station

Som nævnt kan du selvfølgelig altid købe din billet i en billetautomat på Emdrup Station, men ved du allerede nu, hvor turen går hen, og hvornår du gerne vil rejse, kan du lige så godt få billetten godt i hus, så du ikke risikerer at glemme den, når du stiger på toget. Du kan se vores mange forskellige afgange og billettyper online her på DSB.dk, hvor du kan vælge imellem afgange fra Emdrup Station både morgen, middag og aften, og hvor du nemt kan finde den billettype, der passer allerbedst til dine behov. Køb din billet online i dag, pak tasken og tag afsted fra Emdrup Station, hvor toget holder og venter på dig på dit valgte afgangstidspunkt. Rejs med DSB – så får du altid en behagelig tur fra A til B!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.