Dybbølsbro Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

  • Billetautomat
  • Cykelparkering

Mere om Dybbølsbro Station

S-togsstationen Dybbølsbro er beliggende på Vesterbro, som er en af de centrale bydele i København. Dybbølsbro ligger på det centrale stykke af S-banen og betjenes af S-togsnettets linjer på nær linje F, der løber fra Hellerup til Ny Ellebjerg. Rejser du i den vestlige del af Københavns indre by er Dybbølsbro Station et godt udgangspunkt. Herfra kan du stå på en af de 6 S-togslinjer, som tager dig fra indre by til Hillerød, Klampenborg, Frederikssund, Farum, Høje Taastrup og Køge. S-togsnettet fungerer med andre som et bindeled mellem Københavns indre by og yderområderne uden for den centrale del af byen. Tag et kig på Linjekortet, og få et overblik over S-togsnettet.

Køb og find billetten online

Rejser du i København og omegn, skal du være opmærksom på, at hele hovedstadsområdet er inddelt i zoner, der afgør prisen på din billet. S-togsnettet udgør sammen med metro, busser og regionaltog ét stort infrastrukturelt system, hvilket betyder, at du kan rejse tværs af de forskellige transporttilbud på samme billet. Alt, hvad du skal holde dig for øje er, at billetten er gyldig i de zoner, du rejser i og igennem. Som betalende voksen kan du altid tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen. Når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn, som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.

Du kan købe din billet online her på hjemmesiden, på DSB app eller fysisk i billetautomaterne på stationerne – det er helt op til dig. 

Er du allerede indehaver af et Rejsekort, kan dette naturligvis også benyttes i S-togene. Med et Rejsekort ved hånden slipper du tilmed for at tænke over, hvilke zoner du rejser igennem samt, hvilken pris du skal betale i de pågældende zoner. Rejsekortet sørger automatisk for, at pris og rabat udregnes, når du checker ind og ud ved start- og slutdestination. Nemmere bliver det næppe!

Tjek køreplanerne før afgang

Ønsker du at tjekke trafikinformationen før afgang, kan du gøre det her på hjemmesiden. Her får du et overblik over togtrafikken, hvilket indebærer køreplaner, dagens ændringer, sporarbejder osv. Hvis ikke du allerede har gjort det, kan du nemt og hurtigt installere DSB App, hvor du netop har trafikformationen lige ved hånden, når du skal bruge den. Læs meget mere om DSB App her og følg blandt andet med i trafikken under rejsen.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københanvs indre by med resten af hovedstadsområdet.  
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.