Charlottenlund Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Charlottenlund Station

Charlottenlund Station er en station i Charlottenlund i Nordsjælland. Herfra kommer du nemt ind til centrum af København på under 20 minutter, og mange pendlere kører derfor dagligt til og fra Charlottenlund Station med toget. Fra Charlottenlund Station kommer du selvfølgelig også nemt rundt til resten af Danmark, og du får en tryg og behagelig rejse med DSB.

Rejs fra Charlottenlund Station med DSB i dag

Charlottenlund Station betjener S-tog linje C, der kører mellem Klampenborg Station og Frederikssund Station via København H og Ballerup Station. Du har således mulighed for at komme vidt omkring, når du rejser med toget fra Charlottenlund Station, og vi glæder os til at have dig med på farten. På Charlottenlund Station finder du blandt andet følgende faciliteter:

  • En hyggelig ventesal med billetautomat, så du altid har mulighed for at tage en spontan tur med toget fra stationen på alle tider af døgnet.
  • Gode adgangsforhold med både trapper og elevator, så alle kan bevæge sig ubesværet rundt på stationen.
  • Parkeringspladser til biler og cykler ved stationen, så du kan køre til Charlottenlund Station og tage toget videre herfra.

Planlæg din rejse hjemmefra ved at se vores aktuelle afgange fra Charlottenlund Station her. Køb din billet online – så er du klar til at rejse med det samme!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.