Charlottenlund Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Charlottenlund Station

Charlottenlund Station er en station i Charlottenlund i Nordsjælland. Herfra kommer du nemt ind til centrum af København på under 20 minutter, og mange pendlere kører derfor dagligt til og fra Charlottenlund Station med toget. Fra Charlottenlund Station kommer du selvfølgelig også nemt rundt til resten af Danmark, og du får en tryg og behagelig rejse med DSB.

Rejs fra Charlottenlund Station med DSB i dag

Charlottenlund Station betjener S-tog linje C, der kører mellem Klampenborg Station og Frederikssund Station via København H og Ballerup Station. Du har således mulighed for at komme vidt omkring, når du rejser med toget fra Charlottenlund Station, og vi glæder os til at have dig med på farten. På Charlottenlund Station finder du blandt andet følgende faciliteter:

  • En hyggelig ventesal med billetautomat, så du altid har mulighed for at tage en spontan tur med toget fra stationen på alle tider af døgnet.
  • Gode adgangsforhold med både trapper og elevator, så alle kan bevæge sig ubesværet rundt på stationen.
  • Parkeringspladser til biler og cykler ved stationen, så du kan køre til Charlottenlund Station og tage toget videre herfra.

Planlæg din rejse hjemmefra ved at se vores aktuelle afgange fra Charlottenlund Station her. Køb din billet online – så er du klar til at rejse med det samme!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.