Brørup Station

 

Service

Mere om Brørup Station

Brørup Station er en jernbanestation beliggende på strækningen mellem Esbjerg og Fredericia. Brørup er en stationsby i Vejen Kommune, som er en del af Region Syddanmark. Herfra kan du stå på eller hoppe af regionaltog med forbindelse til Aarhus og Esbjerg. 

Rejs mellem Aarhus og Esbjerg

Kan du tilslutte dig gruppen af rejsende, der befinder sig på den samme togstrækning hver dag eller flere gange om ugen? Så kan du roligt kalde sig selv for pendler. Pendlere karakteriseres typisk af at rejse i fast dagligdag på samme strækning – eksempelvis mellem Aarhus og Esbjerg via Brørup Station. Det er uanset om du rejser til arbejde, fritidsaktiviteter, skole eller andet. Rejser du efter uddannelse, så kan du tilmed tilslutte dig gruppen af studerende, som får yderligere rabat, når de rejser med DSB. Du kan læse meget mere om mulighederne som pendler og studerende her på dsb.dk

Find den rette billet her!

Er du i tvivl om, hvilken billet eller kort, der bedst kan svare sig for dig? Hvis du eksempelvis er pendler, så kan det være en god forretning at undersøge mulighederne, som både gør din rejsetid bedre og billigere. Blandt de forskellige kortløsninger finder du også Rejsekortet, som fungerer som en landsdækkende billet. Rejsekortet klarer udregningerne, når du rejser, således at du slipper for at bekymre dig om tidsrum, zoner, priser og rabatter. Rabatterne afhænger af, hvor du rejser, hvor meget du rejser og hvornår du rejser.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.