Brøndbyøster Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Brøndbyøster Station

Vest for København ligger Brøndbyøster S-togsstation. Stationen ligger på Høje Taastrup-banen, som betjenes af linje B. Står du på toget i Brøndbyøster, kan du rejse herfra til Københavns indre by og hovedbanegården. Derudover løber strækningen, som krydser hovedbanegården, mellem endestationerne Høje Taastrup og Farum. Her på siden finder du alt det, der er godt at vide, når man rejser med S-tog. Ønsker du et overblik over alle linjerne, der danner det københavnske S-togsnet? Kig på Linjekortet her.

Rejs med S-tog i hovedstadsområdet

Den københavnske bybane, som i dag kendes bedst som S-togene, danner et infrastrukturelt net af linjer og baner, der gør det muligt for dig at bevæge dig i indre by såvel som i yderkanterne af København. Sammen med metroen, regionaltog og busser udgør S-togene det, som gør, at du kan rejse regionalt, lokalt og i storbyen uden problemer. S-togsnettet består af 7 S-togslinjer, der i linjekortet er afmærket med farver og bogstaver. Der hvor S-togslinjerne og stationerne krydser hinanden, kan du skifte til en anden linje, tog og dermed slutdestination. Når du rejser fra Brøndbyøster stiller du blot cyklen eller bilen på en af parkeringspladserne, springer på toget og står af der, hvor du skal. Husk at sørge for, at din billet er gældende i alle de zoner, du rejser igennem.

Tjek køreplanerne for S-tog

Du har mulighed for at stykke din egen køreplan sammen online, som kun viser det, der er relevant for dig. Køreplanen kan tilpasses med stationer, tidsrammer, ugedage samt det tidsrum, hvor planen skal gælde til og fra. Du kan lave dig egen personlige køreplan her, du skal blot udfylde formularen på siden.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.  
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.